Jodie Fosternek közel 35 év kellett ahhoz, hogy végre felvállalja: a nőket szereti!

Jodie Fosternek közel 35 év kellett ahhoz, hogy végre felvállalja: a nőket szereti!
Forrás: Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Jodie Foster soha nem szeretett a magánéletéről beszélni, ám nem titkolja, a saját neméhez vonzódik.

Az igazán tehetséges és híres művészek, Hollywood legnagyobb sztárjai többnyire úgy tekintenek az őket övező hatalmas érdeklődésre, mint komoly teherre. Természetesen nem lehet könnyű, ha az embert mindenhová lesifotósok és fanatikus rajongók követik, így teljesen érthető, hogy sokan közülük térfigyelőkamerákkal, biztonságiőrökkel és testőrökkel igyekeznek megvédeni az otthonukat és magánéletüket.
Az immár 60 éves, legendás színésznő-rendező, Jodi Foster is egy közülük, az elmúlt évtizedekben mindent megtett annak érdekében, hogy a munkássága, és ne a magányügyei miatt figyeljenek rá, ne ezek miatt kerüljön a címlapokra. Egy ponton azonban úgy döntött, mégis felfed magával kapcsolatban valami egészen fontosat, remélve, ezzel talán példát mutathat másoknak.

Jodie Foster az arckifejezésével „buktatta le” magát

1979-ben, amikor Jodie Foster csupán 17 éves volt, egy interjú alkalmával megkérdezték tőle, milyen pasikat talál vonzónak. A fiatal színésznő ekkor különös arcot vágott, némaságba burkolózott, ezt a (hatás)szünetet azóta internet-szerte „a meleg hallgatásnak” nevezik.

A világsztár mindössze 5 éves kislány volt, amikor elkezdett a kamerák előtt szerepelni, így folyamatosan küzdött azzal, hogyan rejtegesse magánéletét. Első Oscar-jelölését akkor gyűjtötte be, amikor eljátszott egy gyermek-prostituáltat a Taxisorfőr című filmben, majd két aranyszobrocskát is hazavitt A bárányok hallgatnakért.
Először 1991-ben röppent fel a „pletyka”, mely szerint Jodie a saját neméhez vonzódik, akkoriban nagyon csúnya, előítéletes cikkek íródtak róla, amelyekre nem volt hajlandó reagálni. A színésznő két évvel később, 1993-ban jött össze a producer Cydney Bernarddal, akivel 2008-ig együtt voltak, ám kapcsolatukat csupán 2007-ben vallotta meg a világnak. Jodie Foster annak ellenére sem beszélt, hogy van két közös fiuk, Charlie és Kit. A gyerekek születésének körülményeiről a sztár soha nem árult el semmit, nem tudni, hogyan jöttek a világra, ki az apjuk. Annyi biztos csak, hogy ő a biológiai anyukájuk, ő maga volt várandós velük.
Jodie Foster végül éppen tíz éve, 2013-ban döntött úgy, hogy előbújik és teljesen egyértelműen felvállalja, leszbikus, vagyis a saját neméhez vonzódik, amire büszke. A színésznő ekkoriban egyedülálló volt, ás ezzel kapcsolatosan viccelődött a Golden Globe-on, majd rátért a lényegre: „Komolyan mondom, remélem nem vártatok tőlem egy nagy coming out-os beszédet ma este, mert én már réges-régen, még az ősidőkben előbújtam, amikor fiatal, törékeny lányként elmondtam a szüleimnek, barátaimnak, munkatársaimnak, ki vagyok valójában. Tettem mindezt büszkén, bárhová is sodorta az élet” – mondta beszédében Jodie Foster, aki az elmúlt évtizedben a melegközösség amerikai királynőjévé vált.

Galéria / 7 kép

7 ismert leszbikus nő, aki egykor férfit szeretett

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Életmód

A leptinrezisztencia árulkodó tünetei és 4 természetes kezelési módja

Sokan küzdenek az elhízással és az étel utáni állandó sóvárgással, anélkül, hogy pontosan tudnák, mi áll a háttérben. A leptinrezisztencia egy olyan állapot, amikor a szervezet nem reagál megfelelően a leptin nevű hormon jelenlétére. Ez a hormon a zsírszövetben termelődik, ahol az étvágyat szabályozza és az energiagazdálkodást irányítja. Ha a szervezet nem tudja megfelelően érzékelni a leptin jelenlétét, akkor az továbbra is éhesnek érzi magát, még akkor is, ha az egyén hatalmas mennyiségű ételt fogyaszt, és túlsúlyos lesz.

Kép
Sztárok

Bréking: Palvin Barbi így érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra - fotók

Figyelem, Palvin Barbi 5 év után ismét Cannes-ban!

Kép
Szépség

Martha Stewart ragyogó arcbőrének titka ez az 5 ezer forintos termék: eltünteti a sápadtságot és kiegyenlíti az arcbőrt!

Martha Stewart kedvenc sminkterméke nem más, mint a nyári sminktrendek egyik alapköve! Most már itthon is kapható ez a legnépszerűbb highlighter!

Kép
Sztárok

10 meleg színész, akik heteroszexuális karaktert alakítottak

Jonathan Bailey sokunk bánatára a férfiakhoz vonzódik, de nem ő az egyetlen meleg színész, aki heteroszexuális karaktert alakít a legtöbb szerepében!

Kép
Életmód

Smink nélkül mentem az esküvőmre: életem legjobb döntése volt!

Egy névtelen menyasszony esküvői története bejárta az internetet!

Kép
Életmód

9 szokás, amit a hiperegészséges emberek követnek: ezért olyan erős az immunrendszerük

Te is szeretnél szuperegészséges lenni, fitten élni, és kicsattanó energiával bírni mindennap? Nos, az alábbiakban olyan szokásokat gyűjtöttünk össze, melyek nemcsak abban segítenek, hogy egészséges legyél, de hozzájárulnak ahhoz is, hogy az immunrendszered legyőzze a vírusokat, és szinte sose legyél beteg. Mutatjuk is, melyek ezek!