Jodie Fosternek közel 35 év kellett ahhoz, hogy végre felvállalja: a nőket szereti!

Jodie Fosternek közel 35 év kellett ahhoz, hogy végre felvállalja: a nőket szereti!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Jodie Foster soha nem szeretett a magánéletéről beszélni, ám nem titkolja, a saját neméhez vonzódik.

Az igazán tehetséges és híres művészek, Hollywood legnagyobb sztárjai többnyire úgy tekintenek az őket övező hatalmas érdeklődésre, mint komoly teherre. Természetesen nem lehet könnyű, ha az embert mindenhová lesifotósok és fanatikus rajongók követik, így teljesen érthető, hogy sokan közülük térfigyelőkamerákkal, biztonságiőrökkel és testőrökkel igyekeznek megvédeni az otthonukat és magánéletüket.
Az immár 60 éves, legendás színésznő-rendező, Jodi Foster is egy közülük, az elmúlt évtizedekben mindent megtett annak érdekében, hogy a munkássága, és ne a magányügyei miatt figyeljenek rá, ne ezek miatt kerüljön a címlapokra. Egy ponton azonban úgy döntött, mégis felfed magával kapcsolatban valami egészen fontosat, remélve, ezzel talán példát mutathat másoknak.

Jodie Foster az arckifejezésével „buktatta le” magát

1979-ben, amikor Jodie Foster csupán 17 éves volt, egy interjú alkalmával megkérdezték tőle, milyen pasikat talál vonzónak. A fiatal színésznő ekkor különös arcot vágott, némaságba burkolózott, ezt a (hatás)szünetet azóta internet-szerte „a meleg hallgatásnak” nevezik.

A világsztár mindössze 5 éves kislány volt, amikor elkezdett a kamerák előtt szerepelni, így folyamatosan küzdött azzal, hogyan rejtegesse magánéletét. Első Oscar-jelölését akkor gyűjtötte be, amikor eljátszott egy gyermek-prostituáltat a Taxisorfőr című filmben, majd két aranyszobrocskát is hazavitt A bárányok hallgatnakért.
Először 1991-ben röppent fel a „pletyka”, mely szerint Jodie a saját neméhez vonzódik, akkoriban nagyon csúnya, előítéletes cikkek íródtak róla, amelyekre nem volt hajlandó reagálni. A színésznő két évvel később, 1993-ban jött össze a producer Cydney Bernarddal, akivel 2008-ig együtt voltak, ám kapcsolatukat csupán 2007-ben vallotta meg a világnak. Jodie Foster annak ellenére sem beszélt, hogy van két közös fiuk, Charlie és Kit. A gyerekek születésének körülményeiről a sztár soha nem árult el semmit, nem tudni, hogyan jöttek a világra, ki az apjuk. Annyi biztos csak, hogy ő a biológiai anyukájuk, ő maga volt várandós velük.
Jodie Foster végül éppen tíz éve, 2013-ban döntött úgy, hogy előbújik és teljesen egyértelműen felvállalja, leszbikus, vagyis a saját neméhez vonzódik, amire büszke. A színésznő ekkoriban egyedülálló volt, ás ezzel kapcsolatosan viccelődött a Golden Globe-on, majd rátért a lényegre: „Komolyan mondom, remélem nem vártatok tőlem egy nagy coming out-os beszédet ma este, mert én már réges-régen, még az ősidőkben előbújtam, amikor fiatal, törékeny lányként elmondtam a szüleimnek, barátaimnak, munkatársaimnak, ki vagyok valójában. Tettem mindezt büszkén, bárhová is sodorta az élet” – mondta beszédében Jodie Foster, aki az elmúlt évtizedben a melegközösség amerikai királynőjévé vált.

Galéria / 7 kép

7 ismert leszbikus nő, aki egykor férfit szeretett

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!