„Úgy éreztem, hogy meg fogok halni” - Jennifer Lopez őszintén mesélt Ben Affleckkel történő szakításáról

„Úgy éreztem, hogy meg fogok halni” - Jennifer Lopez őszintén mesélt Ben Affleckkel történő szakításáról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lopez életének egyik legfájdalmasabb időszakáról vallott.

Lassan fél éve annak, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck egy titkos esküvő keretein belül, egy Las Vegas-i kápolnában hivatalosan is összekötötték az életüket, amit aztán a következő hónapban egy háromnapos lagzit követett. A sztárpár pedig azóta a fellegekben jár, ám az énekesnő részéről a színész felé táplált érzelmek nem mindig voltak ennyire felemelők.

Az 53 éves világsztár pár napja a This Is Me...Then című, 2002-es albuma megjelenésének 20. évfordulóján jelentette be azt, hogy 8 év után új lemezzel tér majd vissza, a 13 dalt tartalmazó, 2023-ban megjelenő This Is Me... Now pedig több szempontból is fontos szerepet foglal el az énekesnő életében. Jennifer Lopez most az Apple Music 1 rádiónak adott interjút ennek kapcsán, a beszélgetés során pedig a Ben Affleckkel történő, közel két évtizeddel ezelőtti szakításáról, valamint a későbbi megbékélésről és az újjáéledő románcról is mesélt.

Ez az album, a This Is Me… egy olyan időszakot ölel fel, amikor beleszerettem életem szerelmébe. És ez mind rajta is van a lemezen. Minden egyes dal, ami arra az albumra született, neki írtam. Szereti azt albumot. Szereti azokat a dalokat. Minden sorát kívülről tudja. Végig mellettem volt az alkotófolyamat során, ő a legnagyobb rajongóm, ami fantasztikus érzés

- mesélte az énekesnő.

A pár 2001 decemberében találkozott először a Gengszter románc forgatásán és 2002-ben hivatalosan is eljegyezték egymást. Már az esküvőjük időpontja, sőt még a ruha is megvolt, amikor a túlzott médiafigyelem miatt végül elhalasztották a nagy napot. Kapcsolatuk azonban sajnos nem tudta túlélni ezt a hullámvölgyet és 2004 januárjában szakítottak egymással.

Ha nem így alakult volna, akkor nem is adnám elő ezeket a dalokat. Nagyon fájdalmas időszakon mentem át a szakításunk után. Mikor 20 évvel ezelőtt lemondtuk azt az esküvőt, az volt életem legnagyobb szívfájdalma, és őszintén úgy éreztem, hogy meg fogok halni. Tehát többé már nem úgy zenéltem, mint akkor, egészen mostanáig... Ez a szakítás egy olyan spirálba sodort a következő 18 évre, melyben egyszerűen nem tudtam jól csinálni a dolgokat. De most, 20 évvel később azonban happy end lett a vége.

- folytatta.

Majd persze a legújabb album érzelmi hátteréről is mesélt egy kicsit...

Most pedig ugyanaz történt, ami akkor, ismét motiváltnak éreztem magam, és annyira elárasztottak az érzelmek, hogy a zene csak úgy ömlött belőlem. Az igaz szerelem létezik, és néhány dolog örökké tart. És ez igaz. Ezt az üzenetet szeretném eljuttatni a világhoz, ehhez viszont az kell, hogy megmutassam, mennyire sebezhető is vagyok valójában

- tette hozzá.

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 páros szett Jennifer Lopeztől és Ben Afflecktől, ami kiállta az idő próbáját

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.