Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Zendaya, benne Miller Dávid és Sodró Eliza interjú, az év legemlékezetesebb ruhái, leginspirálóbb jótettei, a legstílusosabb ajándéktippek

Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Zendaya, benne Miller Dávid és Sodró Eliza interjú, az év legemlékezetesebb ruhái, leginspirálóbb jótettei, a legstílusosabb ajándéktippek
Facebook
Twitter
Pinterest

Sztárinterjúk, a tél legstílusosabb darabjai, 2021 legemlékezetesebb szettjei, az év leginspirálóbb jótettei - olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját!

Helló!

Neked mi a 2022-es újévi fogadalmad? Az enyém a sok klisé helyett ezúttal három szóból áll: több pozitív energia. Hajlamosak vagyunk a stressz, a teendők hosszú listája – és sajnos a gyakran hallott, világban történt negatív események – miatt teret engedni a negatív gondolatoknak: az élmények mesélése helyett panaszkodni barátainknak, pihenés helyett az el nem végzett feladatokon aggódva forgolódni álmatlanul, az elért sikerek megbecsülése helyett már a következő cél felé loholni. Állj meg egy percre, és nézz végig az elmúlt éven: miért érdemes hálásnak, büszkének lenned?

Éppen ezzel a pozitív „szemüveggel” tekintettünk végig az éven mi is, és a legekre fókuszáltunk: összegyűjtöttünk 21 inspiráló jótettet 2021-ből, kedvenc kezdeményezéseket, példaértékű személyeket mutatunk be, akik munkájukkal, kiállásukkal, hírnevükkel jót tesznek és segítenek, hazai és külföldi szerepvállalásokat és projekteket egyaránt – a listát pedig sokáig lehetne folytatni, hát ne is hagyjuk abba!

Használd a #jóttett2021 hashtaget, és oszd meg azokat a szívednek kedves projekteket és személyeket, akik megérdemlik a virtuális vállon veregetést. Mi figyelni fogjuk a leginspirálóbb történeteket!

Persze az év legjobb vörös szőnyeges divatpillanatait is csokorba szedtük ebben a lapszámban, és az egész télre elegendő stílusinspirációval látunk el, megmutatjuk a legmenőbb kulcsdarabokat, valamint a legstílusosabb ajándékötleteket is felsorakoztatjuk.

Kép

A férfi stílusa rovatunkban Miller Dávid mutatja meg egészen más arcát, mint amit a képernyőn megszokhattunk, az X-Faktor új műsorvezetője őszintén mesél az új kihívásról és a sikerhez vezető útról:

„A családjától mindenki kap egy hátizsákot, amit vinnie kell magával, nagyon sokáig azt éreztem, hogy azok a dolgok, amik az én zsákomban vannak, túl nehezek számomra...”

- Miller Dávid
Kép

Sodró Elizával készült interjúnkban a színésznő életének egy nagyon izgalmas mérföldkövét is megosztja velünk, illetve kicsit még jobban megismerhetjük őt.

A 30. életév hozta el azt is, hogy rájöttem, nem kell senkinek feláldoznom az életemet.

- Sodró Eliza
Kép

Összegyűjtöttük az 50 legemlékezetesebb divatpillanatot, egy egész télre elegendő stílusinspirációt és az évszak kihagyhatatlan kulcsdarabjait, illetve a legstílusosabb ajándékokat és #vegyélhazait kincseket a fa alá!

Kép

Életstílus rovatunkban pedig Kárai Dávid édességreceptjei segítenek elvarázsolni a vendégeidet, az ünnepekkor vagy bármely más alkalommal! A tuti receptek azért is különlegesek, mert Dávid legújabb könyvéből, a Ki mint vet-ből adnak egy kis ízelítőt - nézni és enni is öröm ezeket a finomságokat!

Kép

Ahogy címlapsztárunk, Zendaya is tökéletesen megfogalmazta: ha jól érzed magad a bőrödben, akkor valamit jól csinálsz! Ez legyen a kitűzött cél mindannyiunknak 2022-re!

Kép

Szerezd be az InStyle téli lapszámát az újságosoknál, vagy vásárold meg digitális formátumban ITT! Köszönjük, a bizalmad, és hogy támogatod a munkánkat!

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.