#képesvagyok 2023 szavazz most a kedvencedre!
Szavazok

Hoppá! Könnyen lehet, hogy az egykori amerikai elnök és III. Károly király kapcsolata egy durva flört miatt romlott meg

Hoppá! Könnyen lehet, hogy az egykori amerikai elnök és III. Károly király kapcsolata egy durva flört miatt romlott meg
Forrás: Getty Images

Szépség

10 összetevő, amikről a bőrgyógyászok állítják, hogy tényleg bőrfiatalító a hatásuk

Promóciók

Öt nő, öt plasztikai műtét története

Promóciók

Bioderma Atoderm - Az ökobiológiai megoldás a száraz, ekcémás és atópiás bőrre

Promóciók

Vegyél részt az év legstílusosabb kutyás eseményén!

Promóciók

Öltsön őszi ruhát a konyhád, a BerlingerHaus ellenállhatatlan termékeivel!

Facebook
Twitter
Pinterest

III. Károly királynak minden oka meg is volt arra, hogy magánemberként ilyen érzelmeket tápláljon az Egyesült Államok első embere felé.

III. Károly királyról nagyon jól tudjuk, hogy 1977-ben ismerkedett meg a későbbi Diana hercegnével, akit 1981. július 29-én vezetett oltár elé a londoni Szent Pál-székesegyházban, ám a felhőtlen boldogságuk mindössze 5 évig tartott.

A Windsor-ház trónörököse ugyanis 1986-ben újra felmelegítette a viszonyát Camilla Parker Bowlesszal. A walesi hercegi párt azonban még ez sem sodorta a válás határára, és hosszú évekig mind a ketten megpróbáltak a maguk módján boldogok lenni egy olyan nászban, aminek a tüze már csak egy régi szép emlék volt. 1992 decemberében jelentették be hivatalosan is a különköltözésüket, majd 1996. augusztus 28-án elváltak egymástól. Azt gondolhatnánk, hogy III. Károly királyt ekkortájt már nem nagyon érdekelte egykori neje magánélete, ám a visszaemlékezések szerint egészen más volt a helyzet.

Köztudott, hogy Diana hercegné egy végtelenül kedves, intelligens, szép és szerény nő volt, akinek kegyeiért a világ leghíresebb és legbefolyásosabb férfiai versengtek. Többek közt az Egyesült Államok későbbi 45. elnöke, Donald Trump is, aki állítólag "agresszíven" üldözte Dianát, miután szingli lett. A multimilliárdos üzletember az 1997-ben megjelent, The Art of the Comeback című könyvében azt írta, hogy „Csak egy dolgot sajnálok a nők terén - hogy soha nem volt lehetőségem udvarolni Lady Diana Spencernek.” Majd 1999-ben Howard Sternnek adott interjújában célzott arra, hogy volt időszak amikor úgy gondolta, ha akarta volna akkor lehetősége lett volna intim kapcsolatba bonyolódni Dianával. Nem sokkal később pedig megint felhozta a témát annak ellenére, hogy elmondása szerint „őrültnek” tartotta a néhai hercegnét.

Trumppal ellentétben Selina Scott brit újságíró arról mesélt, hogy a dolgok egészen másként alakultak. Szerinte az üzletember nagy virágcsokrokat küldözgetett Dianának a válása után. „Ahogy a rózsák és az orchideák egyre jobban lepték el a lakását, ő egyre jobban aggódott amiatt, hogy mit tegyen. Kezdte úgy érezni, hogy Trump üldözi őt” - emlékezett vissza az újságírónő. Pár hónapja pedig még Diana testvére, Charles Spencer gróf is összeszólalkozott Trumppal, és a Twitteren azt írta: „Meglepődve hallom, hogy Donald Trump azt állítja, hogy néhai nővérem, Diana »meg akarta csókolni a seggét«, mikor az egyetlen alkalom, amikor megemlítette őt nekem – amikor nevét felhasználva akart eladni néhány ingatlant New Yorkban –, egyértelműen kitűnt, hogy rosszabbnak tartotta őt, mint egy ánuszrepedést.”

És a megbízható bennfentesek szerint sosem történt semmi Diana és Donald között, utóbbi nyilvános megjegyzései viszont pont elegek voltak ahhoz, hogy kapcsolata nehézkessé váljon III. Károly királlyal. Illetve az sem sokat javított a helyzetén, hogy Katalin hercegné korábban napvilágra került monokinis fotóiról is nyilvánosan véleményt formált, mondván Vilmos kedvese „sok pénzt kereshetne, ha meztelenül napozna”. A dolog odáig fajult, hogy állítólag még azt is ellenezték, hogy Erzsébet királynőt üdvözölje az amerikai elnököt annak látogatása során. Nos, igazából pontosan nem tudni azt, hogy III. Károly most miként is viszonyul a megosztó üzletemberhez, de minden bizonnyal nem is nagyon kell már foglalkoznia vele, hiszen 2021 januárja óta már nem ő az Egyesült Államok első embere, és innentől fogva kicsi is az esély arra, hogy útjaik ismét keresztezzék egymást. Aztán ha így is alakul, minden bizonnyal az etikett szabályai szerint pont annyira stabilan tartják majd a távolságot, ahogy azt kell.

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Diana és Károly tényleg szerelmesek voltak egymásba

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

10 összetevő, amikről a bőrgyógyászok állítják, hogy tényleg bőrfiatalító a hatásuk

Promóciók

Öt nő, öt plasztikai műtét története

Promóciók

Bioderma Atoderm - Az ökobiológiai megoldás a száraz, ekcémás és atópiás bőrre

Promóciók

Vegyél részt az év legstílusosabb kutyás eseményén!

Promóciók

Öltsön őszi ruhát a konyhád, a BerlingerHaus ellenállhatatlan termékeivel!

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akire pénzeső hullik a következő időszakban

Nem is lehetnének szebbek a következő hetek/hónapok néhány horoszkóp számára.

Kép
Sztárok

Olivia Newton-John egyetlen lánya szinte felismerhetetlen mára a sok plasztikától - így néz ki Chloe most!

Olivia Newton-John lánya már 18 évesen plasztikáztatott és azóta sem állt meg!

Kép
Életmód

Ezt árulja el a személyiségedről az anyajegyed: 8 terület a testen, ami különleges jelentéssel bír

A kínai asztrológia szerint ilyen jelentésekkel bírnak az egyes anyajegyek a test különböző pontjain!

Kép
Sztárok

Akik tényleg jól csinálják: sztárok, akik elmúltak 100 évesek

Sok egészséget és hosszú életet – halljuk sokszor másoktól jó kívánságként.