Hunter Schafer a Prada új kampányarca - új frizurát is villantott!

Hunter Schafer a Prada új kampányarca - új frizurát is villantott!
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Az olasz divatház csodás képkockáit te is imádni fogod Hunter Schafer főszereplésével!

A 22 éves Hunter Schafer bár már a sikerszériaként elkönyvelt Eufória előtt az egyik legkeresettebb transznemű modell volt, de tény és való, hogy az HBO-s sorozata, és Jules Vaughn hihetetlenül jól játszott karaktere hozta el neki azt a várva várt sikert, aminek köszönhetően ma már legnagyobb divatmárkák kampányaiban szerepel.

Olvasd el ezt is!

Tavaly év elején a Calvin Klein kampányában olyan ismert arcok mellett tűnt fel, mint Kendall Jenner, Justin Bieber, vagy Lil Nas X, így egy ilyen mérföldkő után már szinte vártuk a folytatást, ami most itt is van.

A Prada legújabb kampányában Hunter Schafer az olasz divatház ikonikus és időtlen Galleria táskáját mutatja be, miközben a 60-as, 70-es és 80-as évek klasszikus darabjait és divatirányzatait váltogatja...

A videót a kanadai csodagyerekként számon tartott, 32 éves Xavier Dolan rendezte, akit fiatal kora ellenére, már így is számos nívós filmes díjat tudhat magáénak. Talán nem véletlen a választás sem, ugyanis Xavier nyíltan meleg, így a homoszexualitás és a transzszexualitás, szinte minden alkotásban a lehető legőszintébb érzékenységgel kap szerepet. A rendező és a Hunter közti összhang pedig olyan szinten érzékelhető, ami kimondottan ritka egy ilyen rövidke kampányvideó esetében.

Az első közös munka után pedig még az is lehet, hogy idővel egy közös film is megvalósul majd, egy biztos - mi nagyon örülnénk neki!

HUNTER A VÖRÖS SZŐNYEGEN IS MINDIG ELKÉPESZTŐEN STÍLUSOS - NÉZD CSAK!

Galéria / 12 kép

Hunter Schafer top 12 vörös szőnyeges összeálítása

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!