Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Sok nő ölne azért a szettért, amit Harry Styles tegnap este viselt a BRIT Awardson

Sok nő ölne azért a szettért, amit Harry Styles tegnap este viselt a BRIT Awardson
Forrás: GettyImages/JMEnternational

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Harry Styles megint megcsinálta a show-t a vörös szőnyegen!

Mondanánk, hogy Harry Styles már nem tud meglepni minket semmivel, ám a tegnapi BRIT Awardson ismét felülmúlta önmagát. Az énekes öltözködési stílusa már évekkel ezelőtt vett egy hatalmas kanyart, és elmondható, hogy Harry gyakorlatilag gondolkozás nélkül felvesz mindent, ami épp megtetszik neki, ám ezt a fajta szabadságot még mindig sokan nem tudják értelmezni.

Kép
forrás: GettyImages/JMEnternational

Most olyan, mintha a nagymamája szekrényéből öltözött volna fel, nem? És ha így lenne, egyébként abban sem lenne semmi meglepő, Harry Styles ugyanis már nem egy interjúban nyilatkozott arról, hogy az ő fejében nincs olyan, hogy női ruhák, férfi ruhák, nem számítanak az öltözködési szabályok, a színek, formák, arányok harmóniája, és ebben a káoszban ő köszöni szépen, tökéletesen érzi magát.

Tegnapi esti szettjének pedig egyértelműen éke a Gucci ikonikus Bamboo táskája, ami 1947 óta megtalálható a divatház kínálatában. Mondanánk, hogy minden nő álma egy ilyen, ám Harry most bizonyította, hogy egy Bamboo egy pasi kezében is simán elfér, csak tudni kell viselni!

Galériánkban pedig mutatjuk, a többi sztár mit viselt a tegnapi BRIT Awardson!

Galéria / 10 kép

A legemlékezetesebb szettek a 2021-es BRIT Awards vörös szőnyegéről

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.