Így ünnepli a Gucci 100. születésnapját!

Így ünnepli a Gucci 100. születésnapját!
Forrás: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Időutazás a Gucci divatházban: Alessandro Michele kreatív igazgató különleges módon ünnepli a világmárka 100. születésnapját!

Idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a Gucci divatház, ahol mindig történik valami – arcpirító mennyiségben – a legutóbbi szenzáció az volt, hogy Lady Gaga és Adam Driver főszereplésével elstartolt a Gucci-film forgatása, amelynek a hírhedt család tagjai közül nem mindenki örül. Miközben pillanatok alatt bejárta a világsajtót, megdöbbentek a rajongók a főszereplők nem mindennapi átalakulása láttán, amelyről már most azt suttogják, hogy Oscar-díjat érhet.

A filmből nemcsak a divatvilág egyik legsötétebb történetét ismerhetjük meg, hanem sok-sok meglepő részletet is megtudhatunk a 100 éves világmárka életéből, amit a jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele, ahogy az tőle elvárható, a legkülönlegesebb módon ünnepel.

Aria

Az elmúlt évszázadban számos változás és fontos újítás történt a divatházban, amelyek még ma is formálják a trendeket, és pontosan ennek az időtlen eleganciának állít emléket, Alessandro Michele, aki Aria kollekciójával egy valóságos időutazásra csábítja a divatrajongókat. Az ünnepi kollekció, amelyhez egy varázslatos kisfilmet is rendeztek, afféle összegzése a márka életének, amelyben régi szimbólumok és formák újragondolt változatai jelennek meg.

Gucci motívumok & formák

A márka megalapítása óta számos olyan motívum született, amely mára totálisan összeforrt az ízig-vérig olasz divatmárkával, és ha már messziről meglátjuk az utcán, azonnal az ikonikus divatházra asszociálunk. Az egyik ilyen a piros-zöld csíkozás, amely a márka korai éveihez repít vissza minket. A Gucci lovaskiegészítőin e két színnek az elegáns kombinációja adta a mintázatot. Az egyszerű, kifinomult, mégis könnyen megjegyezhető jelzés azóta is a márka egyik alappillére. A másik pedig a virágminta, amit Grace Kelly ihletett.

Míg az összeolvadó dupla “g” betűkből álló logó a márka alapítójának emléke előtt tiszteleg. A Guccio Gucci szellemét őrző motívumot 1966-ban mutatták be, és ezt követően szinte eggyé is vált a márkával.

A Gucci "Bamboo" és "Jackie" bagje hamar a márka védjegyévé váltak, ma is a legkeresettebb modellek között jegyzik őket, akárcsak a jelenlegi kreatív, Alessandro Michele által tervezett "Marmont" It-bagjét, amelyek most még különlegesebb csomagolást kaptak, mint korábban bármikor.

Kattints a galériába, és fedezd fel az ünnepi kollekció legkülönlegesebb darabjait!

Galéria / 10 kép

Gucci: Aria kollekció

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!