Így még sosem láttad! Gal Gadot új frizuráját egyenesen imádjuk

Így még sosem láttad! Gal Gadot új frizuráját egyenesen imádjuk
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, Gal Gadot nem tud hibázni és neki még ez is hihetetlenül jól áll!

Novemberben vált bizonyossá a korábbi pletyka, miszerint a Marc Webb által rendezett Hófehérke és a hét törpe című, újabb élőszereplős feldolgozásban a Gonosz királynőt a Wonder Womanként világhírűvé vált Gal Gadot alakítja majd. A júniusban harmadszor is anyai örömök elé néző színésznő pedig egy percig sem tétlenkedik, a sok forgatás mellett egy szuper címlapsztorira is volt ideje és nemcsak híresen irigylésre méltó alakját mutatta az amerikai InStyle legfrissebb februári számában, hanem új frizuráját is.

A 36 éves izraeli származású színésznő eddigi megszokott tincsei mellé most, a celebhölgyek körében egyre népszerűbb frufrut is bevállalt, és meg kell hagyni, hogy bomba jól áll neki ez az apró kis változtatás.

A Hófehérke mellett már több készülő produkció kapcsán is felmerült Gal neve, a Heart of Stone forgatása például már elkezdődött, de Kleopátraként is láthatjuk majd - amihez nem mellesleg már csak tesztnek is jó ez a haj - és a Wonder Woman 3 sem már csak egy terv a stúdió fiókjában.

Az előre tervezett, ám a vírus miatt eltolt 2020-as októberi megjelenés után pedig idén február 17-én kerül a hazai mozikba legújabb, Halál a Níluson című filmje, amit Agatha Christie 1937-es azonos című regénye alapján Kenneth Branagh rendezett. Így búcsúzóul mutatjuk is a film előzetesét ha esetleg még nem láttad volna...


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Gal Gadot arcai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.