Farsangi buli felnőtteknek

Farsangi buli felnőtteknek
Forrás: Photo by Gerold Hinzen on Unsplash

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Néha mindenkinek jól esik kikapcsolni, elengedni a felnőtt léttel járó összes gondot és fáradtságot, és néhány órára újra gyerekké változni. A farsangi időszak erre tökéletes lehetőség. Egy nagy buli, a gyerekek és munka nélkül jól hangzik, nem igaz? A finom ételeken és italokon kívül persze szükség lesz némi ötletességre is, ha azt szeretnéd, hogy egy kicsit különlegesebb legyen a buli.

Kezdjük az elején: a jelmezek

Ha már farsangi buli, egyértelmű, hogy jelmezben kell érkezni! Nem csak azért jók a jelmezek, mert az egész bulinak adnak egy alaphangulatot, de azért is, mert lehet velük egy régimódi jelmezversenyt rendezni! A győztesek még koronát és trófeát is kaphatnak! Ellentétben a Halloweennel, amikor az ijesztegetés a legfőbb cél, farsangkor a vidámság a legfontosabb, így érdemesebb a boszorkányok, vámpírok és zombik jelenlétét minimalizálni a bulin. Nézz körül a Lufipark kínálatában!

A farsang nem lehet tökéletes játékok nélkül

Egyetlen jelmez versennyel nem lehet kiszúrni a vendégek szemét! A szórakozásnak kell a középpontban állnia, ehhez pedig bizony elengedhetetlen néhány játék! Hogy mire is gondolunk?

Almahalászat


Nincs is egyszerűbb, mégis viccesebb játék ennél! Két viszonylag mély lavorba tölts vizet, aztán tegyél mindkettőbe ugyanannyi almát. Az almákat a versenyzők csak a szájukkal halászhatják ki. Az nyer, aki több almát szerzett meg 1 perc alatt!

Farsangi activity

Az activity egyébként is a mókás játékok közé tartozik, pedig egy apró csavarral lehet rajta még dobni. A kártyák mind legyenek farsangi témájúak: boszorkány, zombi, madárijesztő, robot, kalóz, stb. Ha nem ismernéd ezt a játékot: ezeket a kártyákat vagy elmutogatni, lerajzolni vagy körbeírni kell.

Zene nélkül mit sem ér a buli!

Ha kicsit laposnak éreznéd a bulit, érdemes megkérni a vendégeket, hogy tegyék be a kedvenc dalaikat. Így valószínűleg mindenkinek több kedve lesz táncolni, ráadásul biztosan előkerül jó néhány régi nagy kedvenc zeneszám is!

Én még soha

Az ivós játékok ősanyja. A lényege, hogy egymás után mindenkinek mondania kell valamit, amit még soha nem csinált. Aki viszont már igen, annak inna kell. Ha senki nem tette, amit az adott ember mondott, újra ő jön.

Farsangi finomságok

Tény, ami tény: lehet bármilyen király a buli, ha a kaja nem finom, hamar ellaposodik. Ne aggódj, néhány ötletes finomsággal mindenkit levehetsz a lábáról! Az asztalt ne felejtsd el néhány gumi pókkal és denevérrel díszíteni a hangulat kedvéért!

A szendvicseknek egyszerűen készíthetsz szemeket olivabogyókkal, amiket fogpiszkálókkal rögzíthetsz. A koktélos tálba dobálj néhány gumicukor szemet, a poharakat dekoráld ki némi friss művérrel! Ha édességekről is gondoskodni akarsz, süss néhány muffint, dekoráld színes cukormázzal, a mázra pedig tegyél barna M&M’s-eket, ezekkel olyanok lesznek, mintha pókok mászkálnának a sütiken!

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!