Büszkeség: Farkas Franciska a Netflix sikersorozatában kapott szerepet

Büszkeség: Farkas Franciska a Netflix sikersorozatában kapott szerepet
Facebook
Twitter
Pinterest

A Végtelen matrjoskában most bárki elcsípheti Farkas Franciska

A tavaszi InStyle címlapsztárja, Farkas Franciska nem semmi fotót posztolt a minap az Instagramra, melyen a Végtelen matrjoska sztárjával, Natasha Lyonne-al tűnik fel. Bár nem volt titok, és Franciska már a címlapinterjúban is elárulta, hogy a Netflix sikersorozatában kapott cameo szerepet, egészen mostanáig várnunk kellett, hogy mindezt mi is megnézhessük, és erről egy közös fotóval a színésznő is elbüszkélkedett:

Igen, én vagyok az! Már alig vártam, hogy kijöjjön az a rész, amiben szerepelek! Nagyon büszke vagyok, Natashaval lehettem egy jelenetben, amire ő választott ki engem. Nagyon kedves volt és nyitott. És láncdohányos. :)

- írta Franciska a fotó mellá.

Farkas Franciska körül az utóbbi időben alaposan felpörögtek a dolgok, nem csak a Netflix sikersorozatának második évadában tűnt fel, számos nagy projekt vár rá.

Van egy új darab Bodor Géza rendezésében, Ágnes, báránykám címmel, amire felkérte, és én játszom a címszerepet. Ez egy olyan krimi, ami egy zárdában játszódik. A Sopsits Árpád által rendezett Mellékszereplők című nagyjátékfilmben női főszerepet játszom, nagyon várom, mert így még sosem mutattam meg magam, ilyen arcom még nem láthatták a nézők, mindentől eltér, amit eddig csináltam. Lesz egy izgalmas magyar sorozat, amiben szintén fontos szerepem van. Jön a Cellamesék tévé-játék, illetve érkezik több rövidprojektem is: a Demencia című filmet az Önismereti Filmes Műhely stábbal forgattuk, karitatív é szociális témát dolgoz fel, illetve az Odegnál Róbert által rendezett Sámán című rövidfilm, amiben főszerepet játszom.

- nyilatkozta az InStyle-nak Franciska.

Majd hozzátette:

Jó érzés néha "csak" főszereplőnek lenni, külön jelző nélkül. Elindultam abba az irányba, hogy kilépjek a rám osztott roma karakter kategóriából.

Nos, mi már az összes projektet nagyon várjuk, addig is pedig nézd meg a Végtelen matrjoska második évadát, és keresd benne Franciskát!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 8 kép

A 8 legjobb sorozat nőktől és nőkről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.

Kép
Stílus

Nyáry Luca: 4 makacs tévhit a modellek életével kapcsolatban

Azt gondoltad, a modellek rengeteg pénzt keresnek, fényűző szállodákban laknak és közben csak szépen kell mosolyogniuk? Nyáry Luca jó ideje mozog ebben a világban és most eloszlat minden tévhitet.

Kép
Stílus

Klasszikus és kihagyhatatlan! A minta, ami uralni fogja az elkövetkezendő hónapokat

Ezért a könnyen kombinálható mintáért szinte biztos, hogy te is odaleszel majd!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ő Lisa Marie Presley legidősebb lánya, akit már Hollywood is kiszemelt magának

Lisa Marie Presley lányának minden esélye megvan arra, hogy rövidesen Hollywood legnagyobb csillagjai közé kerüljön.