Megjelent az InStyle tavaszi lapszáma, címlapon Molnár-Szilágyi Szilvi, Farkas Franciska, Wilson Luca - fő témánk a kulturális sokszínűség

Megjelent az InStyle tavaszi lapszáma, címlapon Molnár-Szilágyi Szilvi, Farkas Franciska, Wilson Luca - fő témánk a kulturális sokszínűség

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját!

Helló!

Lehet tanulni az elfogadást? Lehet beletanulni, fejleszteni magunkat? Hogyan nevelhetünk elfogadó gyermekeket, hogyan nevelhetjük mi magunkat elfogadóvá? Az első lépés: kérdezzünk, beszélgessünk. A legfontosabb pedig, hogy a különbözőségekre – legyen szó bármilyenről! – inkább különlegességként tekintsünk, és ünnepeljük azt; a kulturális sokszínűség gyönyörködtet, ez áll tavaszi lapszámunk középpontjában. Címlapunkon három gyönyörű, különleges nő szerepel. És bár páratlan szépségek, nem, nem a külsejük az, ami különlegessé teszi őket! Hanem a történetük, a tetteik, a gondolataik. Három nő, három különböző történet. A „skatulyába tételt” mégis mindhárman tapasztalták, akár az iskolában, akár a szakmai életben, akár a közértben. Ami pedig mindenképp közös bennük: mernek beszélni és tenni a változásért. Farkas Franciska szerint a világot nem tudod megváltoztatni, amin tudsz változtatni, az a te saját hozzáállásod. „Látom, de nem kell szóvá tennem, mert alapból van egy elfogadásom felé. Ez maga az elfogadás, ez maga a nyitottság” – mondja a színésznő-drámapedagógus. Molnár-Szilágyi Szilvi influenszer szerint a gyerekeket azzal tudjuk leginkább elfogadóvá és nyitottá nevelni, ha beszélgetünk velük: a világ nagyon színes, és nincs abban semmi különös, hogy különbözőek vagyunk – mindegy, hogy az ember honnan jön, honnan származik, csak az a fontos, hogy milyen ember, a tettei alapján. Wilson Luca, a Mi a femme podcast társalapító-műsorvezetője az őszinte párbeszédben hisz, és azt vallja, előfeltevéseinket és előítéleteinket beszélgetésekkel tudjuk leginkább lebontani.

Kép

Belevaló nők listánkban ezúttal olyan hazai és nemzetközi nőket mutatunk be, akik nem félnek hallatni a hangjukat, kiállni másokért és az övéikért, és segítenek hangot adni egy sokszínűbb világnak, a kultúrák megismerésének.

Kép

Emellett elmerülünk különböző nemzetek szépségápolási szokásaiban, a divat diverzitásában, és persze a tavaszi trendek színes forgatagában!

Kép

Mi vár még a lapban?

  • izgalmas sztárinterjúk Hollywood legfelkapottabb A-listásaival:

Gal Gadot sorsfordító szerepekről, és maximalizmusáról is mesél: "Sokat akarok, mindig is ilyen voltam."

Kép

Angela Basset, a Fekete párducban Wakanda királynője nem csak a mozivásznon ilyen elképesztően vagány nő!

Dua Lipa pályája kezdetéről és megbánás nélkül hozott döntésekről mesélt.

A férfi stílusa rovatunkban pedig Jacob Elordi, az Eufória jóképű rosszfiúját ismerheted meg kicsit jobban.

Kép
  • Karrier rovatunkban a Legyen Divat A Női Vezető! kampányban szereplő inspiráló és lenyűgöző karrierű női vezetői mutatkoznak be, és osztják meg tapasztalataikat
  • Lakatos Márk a divat diverzitásáról írt (164. oldal)
  • Gasztró rovatunkban a Sáó, Khan és Qui ázsiai éttermek kedvenc fogásainak otthon is elkészíthető verzióját ismerheted meg, valamint az éttermek mögött álló három kreatív barátot
Kép

Az InStyle tavaszi lapszáma március 12-től kapható az újságosoknál, illetve megvásárolható ITT!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!