Viszlát, 2021! A statisztikák szerint ezek voltak az év legnépszerűbb trendjei

Viszlát, 2021! A statisztikák szerint ezek voltak az év legnépszerűbb trendjei
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

2020 év végén tán magunk se gondoltuk volna, hogy így lesz, de meg kell hagyni, hogy a vártakkal ellentétben egy kimondottan színes évet tudhatunk magunk mögött.

Az oltásokkal járó kicsit szabadabb mozgás nemcsak a divathetek pezsgésén, de a vörös szőnyeges események egyre sűrűsödő naptárján is érezhető volt és természetesen minket is kimozdított megszokott, négy fal közötti életünkből. Ez a visszacsöppenés a mindennapokba a trendek sikerén is érezhető volt, miközben a 2020-ban divatba jött tudatos vásárlás és fenntarthatóság köré épült lelkesedés sem tűnt el.

Egy online vásárlásokban és trendekben utazó weboldal, a Lyst, több millió felhasználó keresési és rendelési eredményeit összesítve egy igencsak változatos képet mutat 2021-ről.

Az otthon töltött időszak idén ruhatárunkra is rányomta a bélyegét, így megnövekedett az igény a vibráló színekben pompázó, komfortos és sportos ruhadarabok iránt. Mindemellett pedig az újraindult életbe is próbáltunk egy kis izgalmat és újdonságot vinni, így a kosztümökön túl a miniszoknyák és disco hangulatú magassarkú cipellők népszerűsége is toronymagasan zárta az évet.

Kép
forrás: Getty Images

Miközben idén szinte minden létező fronton megidézték a 2000-es évek néhol kicsit megosztó stílusát, addig a Bridgerton című sorozatnak is sikerült nyomot hagynia a trendek alakulásán, a gyerekkor hangulatában megálmodott ékszerekről és mintákról nem is beszélve. És persze kár lenni kihagyni, hogy 2021 őszén a cabincore vette át a vezető szerepet, aminek kényelmes bakancsait, kötötteit és a túrázás hangulatát idéző darabjaiba már biztosan te is belefutottál.

Kép
forrás: Getty Images

A Prada múltidézéssel összevont váltása kifizetődőnek bizonyult, ugyanis az ő lógójukat keresték a legtöbben ebben az évben, egészen pontosan négyszer annyian, mint 2020-ban, ez pedig bőven elég volt az első helyhez. Kanye West népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a GAP-el közösen alkotott kollaborációjára volt a legnagyobb érdeklődés, a második helyre a Beyoncé neve alatt futó Ivy Park és az Adidas egyesülése került, míg a harmadik legkeresettebb együttműködés idén a The North Face és a Gucci találkozása volt.

Kép
forrás: Getty Images

A hírességek közül legnagyobb örömünkre az InStyle téli címlaplánya Zendaya került az első helyre a vörös szőnyeges megjelenései és a social media tagek alapján, őt követi Dua Lipa, Lil Nas X, a Bieber házaspár, majd A$AP Rocky és Rihanna párosa, Harry Styles, és természetesen Jennifer Lopez és Lady Gaga neve is ott van a tízes listában.

Ennyi érdekesség után következzenek az év legnépszerűbb darabjai, melyek sikerében természetesen nagy szerepe volt az influencer magasságokig emelkedő hírességeknek is. Kattints tovább és nézd meg, hogy mely trendek voltak idén a leginkább keresettek!

Galéria / 10 kép

Ezek voltak a 2021-es év legmenőbb trenddarabajai

Megnézem a galériát

És ha már trendek, ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

A 2021-es téli szezon legizgalmasabb mintái

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.