Szívfacsaró! Erzsébet királynő utolsó képeiről sugárzik a bátorság és az elegancia

Szívfacsaró! Erzsébet királynő utolsó képeiről sugárzik a bátorság és az elegancia
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A tegnapi nap folyamán, 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynőről készült utolsó fotók sokak szerint már elég árulkodók voltak.

Erzsébet királynő halálhíre tegnap szinte egy emberként sújtotta le az egész világot és bár a királynő az elmúlt hónapokban egyre kevesebbszer mutatkozott a nyilvánosság előtt állítólagos romló egészségi állapota miatt, ő ettől függetlenül nem szűnt meg népének hű szolgálója lenni. Még halála előtt két nappal is részt vett egy találkozón, hogy kinevezze Liz Trusst a miniszterelnöki posztra.

Az uralkodóról készült utolsó fotók már sokakban aggodalmat keltettek és sajnos igazuk volt. Egy ausztrál orvos szerint Erzsébet királynő kézfején látható foltok már a közelgő tragédia előjelei lehettek.

Úgy tűnik, hogy perifériás érbetegségre utaló jelek figyelhetők meg a kézfején. Ez egy keringési rendellenesség, amely a szívén és az agyán kívüli erek beszűkülését, elzáródását, vagy görcsösségét okozza. Az esetek egy részében szívelégtelenséget okozhat. Ha a perifériás keringés ilyen rossz, akkor a szervek nem kapnak megfelelő vérellátást, ami további állapotromláshoz vezethet.

- mondta egy lapnak.

Sajnos nem tudni azt, hogy a királynő kézfején mikor tűntek fel először a baljós jelek, mert az utóbbi időben viszonylag keveset mutatkozott a nyilvánosság előtt. Egy hospice központ szerint ezek a foltok azonban akkor jelennek meg, amikor a szív már nem képes hatékonyan pumpálni a vért.

A leghosszabb ideig hatalmon lévő brit uralkodó ennek ellenére büszkén és bátran viselte az utolsó erejével is betegségét, és a róla készült fotókon is sugárzik róla az a kedvesség és időtlen elegancia, ami mindig is körüllengte őt, és ami miatt annyira rajongott érte nemcsak a saját népe, de az egész világ is.

És ezt láttad már?

Galéria / 16 kép

II. Erzsébet királynő cseppet sem hétköznapi élete fényképeken

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.