A kis hableány készítői valóban nagyot hibáztak? Így néznek ki a Disney-hercegnők a rajzfilmekben az élőszereplős verziókban

A kis hableány készítői valóban nagyot hibáztak? Így néznek ki a Disney-hercegnők a rajzfilmekben az élőszereplős verziókban
Forrás: Disney, Fórum Hungary

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A kis hableány körüli felhajtás még mindig nem csitult, és őszintén megvallva sosem, volt könnyű olyan Disney-hercegnőt találni az élőszereplős változatba, ami mindenkinek megfelelt volna. Vagy igen?

A május 25-én kerül a mozikba az 1989-es animációs klasszikusnak A kis hableánynak élőszereplős változata. A Hans Christian Andersen azonos című meséjén alapuló Disney alkotás már jó ideje lázban tartja a közvéleményt, többen ugyanis még mindig nem tudtak napirendre térni afelett, hogy Halle Bailey játssza majd Arielt.
A 22 éves színésznő a filmhez készült első előzetes óta nagyon sok rasszista megjegyzést kap a bőrszíne miatt, a mese kedvelőinek egy része ugyanis úgy gondolja, hogy ez a modernkori ábrázolás kicsit sem illeszkedik a Disney történetről alkotott képbe. Míg szerencsére bőven akadnak olyan kommentelők is, akik örömmel osztották meg pozitív véleményüket a szereplőválasztás kapcsán, sőt a világhálóra olyan videók is felkerültek, amiben színes bőrű kislányok ujjonganak annak láttán, hogy A kis hableánynak pont olyan a bőre színe, mint az övék. Egy biztos, mindenki izgatottan várja az alkotást, ami az eredeti 83 perces játékidő helyett 2 óra 15 perc lesz, és készítők bizakodók azzal kapcsolatban, hogy végül az embereknek tetszeni fog majd ez az újragondolt változat. A kis hableány kapcsán pedig most sorra vettünk gyerekkorunk kedvenc Disney-hercegnőit és megmutatjuk, hogy ezeket az imádott karakterek miként néznek ki élőszereplős változatukban!

Galéria / 7 kép

Így festenek a Disney-hercegnők a mesékben és az élőszereplős filmekben

Megnézem a galériát

Most pedig olyan filmeket mutatunk neked, amelyek egy része ugyan valóban megtörtént eseményen alapszik, de egy lényegi dolgot a készítők mégis megváltoztattak - ezáltal pedig a teljes film üzenete és hangulata is átalakult!

Galéria / 8 kép

Filmek, melyek igaz történeten alapszanak, de mégis megváltoztattak bennük lényegi elemeket

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.