Itt az első közös kép! Így mutat egymás mellett Ariel és Eric A kis hableány élőszereplős változatában

Itt az első közös kép! Így mutat egymás mellett Ariel és Eric A kis hableány élőszereplős változatában
Forrás: Walt Disney Pictures
Facebook
Twitter
Pinterest

Kiszivárogtak az első képek A kis hableány remakejének forgatásáról!

A Szépség és a Szörnyeteg elképesztő sikerre után az elmúlt években a Disney ezerrel elkezdett dolgozni azon, hogy a lehető legtöbb régi klasszikust új köntösbe bújtassa, és elkészítse élőszereplős változatát. A recept eddig működött, most pedig itt az újabb nagy vállalásuk, A kis hableány, melynek már el is kezdődtek a forgatási munkálatai.

Nos, azt már azt már jó ideje tudjuk, hogy ez a remake szeretne kicsit elrugaszkodni az eredeti, 1989-es rajzfilmtől, ezért is választották Ariel szerepére a 21 éves Halle Bailey-t, aki egy még hazánkban kevésbé ismert énekesnő, a Chloe X Halle nevű R'n'B duó egyik tagja, nem mellesleg pedig Beyoncé mentoráltja.

Ez a döntés sokak számára nem volt szimpatikus, hiszen Halle merőben eltér A kis hableányban eddig megismert Arieltől, aki egy vörös hajú, fehér lány.

Olvasd el ezt is!

Ám Eric herceg kiválasztása még több problémába ütközött. Sokáig szerették volna a készítők ugyanis Harry Stylest a szerepre, ám ő végül visszautasította, majd később felmerült a 13 Reasons Why keménysráca, Christian Navarro is a lehetséges befutók között. A befutó végül a 26 éves Jonah Hauer-King lett, aki olyan filmekben tűnt fel eddig, mint az Egy kutya hazatér, a Lángoló világ vagy éppen a 2017-es Kisasszonyok. És hogy hogyan mutat Halle és Jonah együtt? Less bele a forgatásba ezekkel a fotókkal!

A kis hableány remakejét Rob Marshall rendezi, akinek a nevéhez többek között a Mary Poppins visszatér, valamint a 2002-es Chicago című filmek is köthetők - mi már alig várjuk!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 11 kép

Előtte-utána: A 11 leglátványosabb filmes átalakulás

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.