David Beckham könnyfakasztó üzenetet küldött feleségének

David Beckham könnyfakasztó üzenetet küldött feleségének

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

Mostanában nem telik el úgy hét, hogy David Beckham ne üzenne valami cukiságot valamelyik családtagjának az Instagram oldalán. Hol négy gyermekét köszönti fel szülinapjuk alkalmából, hol Victoriának ír ki valami kedvességet úgy, hogy azt 20,5 millió követője is láthassa. A focisztár most anyák napja alkalmából üzent egy igazán meghatót, példáját pedig néhány családtagja is követte.


1. David Beckham üzenete Victoriának


Kép


„17 évvel ezelőtt kezdődött a fészekrakásunk, és ezeknek a kicsikéknek a legcsodálatosabb édesanyjuk van, akit annyira nagyon szeretnek. És én is szeretem őt, rengeteg okból kifolyólag, de a legfontosabb, hogy a legcsodálatosabb gyerekeket adta nekem. Boldog maminapot – ahogy a gyerekek mondanák” – olvasható a megható üzenet David Beckham Instagram oldalán, amelyhez egy olyan fotót mellékelt, amin négy közös gyermekük éppen epret szed.2. David Beckham üzenete édesanyjának


Kép


Nem hagyta üzenet nélkül saját édesanyját, Sandrát sem, akinek ezt írta: „Boldog anyák napját, anyu…az első naptól fogva te vagy a legnagyobb rajongóm, de sokkal fontosabb ennél a támogatásod, őszinteséged és fáradhatatlan szereteted nemcsak nekem és a testvéreimnek, hanem az unokáidnak is. És ez igazán megmutatja, milyen ember is vagy valójában: csodálatosan nagylelkű. Köszönöm, hogy az édesanyám vagy!”
3. Brooklyn Beckham üzenete Victoriának


Kép


A sorban a következő a 17 éves, rangidős (és újabban fotóskarrierbe kezdő) Brooklyn, aki szintén nem feledkezett meg az anyák napjáról, és ezt írja ki 6,3 millió rajongós Instagram oldalára (hova máshova): „Boldog anyák napját, anyu! Szeretsz, védelmezel és inspirálsz engem minden egyes nap. Nagyon szeretlek.”
4. Victoria Beckham üzenete mindenkinek


Kép


Ki következik? Á, igen, Victoria. Ő meglepően rövid és frappáns volt, ennyivel intézte el az anyák napját: „Boldog anyák napját! Minden nap inspiráltok, nagyon szeretlek titeket” – írja a fotó alá, amelyen édesanyja, Jackie tartja őt a karjaiban még kisgyerekként.

Ugye, milyen cuki család? (Azért reméljük, a való életben is felköszöntötték egymást, nem csak az Instagramon. ;) )


ENNYIT VÁLTOZOTT DAVID BECKHAM 20 ÉV ALATT – FOTÓK.

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.