David Beckham újra a pályán! Így szurkoltak neki a gyerekei - FOTÓK

David Beckham újra a pályán! Így szurkoltak neki a gyerekei - FOTÓK

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A Beckham családot nem lehet nem szeretni. David és Victoria nagyon klassz srácokat nevelnek, akik a hétvégén meghatóan támogatták papájukat, az UNICEF jótékonysági célokat szolgáló meccssorozatának mérkőzésén.


Ez még nem minden, hiszen a nyugdíjba vonult labdarúgó után, úgy tűnik jön az utánpótlás, hiszen legidősebb fia, Brooklyn is a pályára lépett. Apa és fia még sosem játszott hivatalos mérkőzésen együtt, ám a kertben minden bizonnyal sokat gyakoroltak, hiszen a fiatal srác szemmel láthatóan nem csak a sármját örökölte apjától.


beckham-csalad
beckham-csalad

David a meccs végén büszke apukaként pózolt, és nem is akarta elrejteni örömét a fotósok elől, hiszen szívmelengetően csodás családja van. Két éve teljesen visszavonult, ám tehetsége egy picit sem kopott meg, sőt fiával verhetetlen párosnak bizonyultak. A meccs végén berohant hozzájuk a többi csemete is - a 13 éves Romeó, a 10 éves Cruz, és a cuki Harper, aki most tapossa negyedik életévét.


beckham-csalad
beckham-csalad

Azt rebesgetik a kis Harper is szeretne apukája nyomdokaiba lépni. Szegény Victoria, egyetlen kislánya is a foci felé fordul a divatvilág helyett. Pedig igazán stílusos kishölgyről beszélünk, a meccsre most a csapat színeinek megfelelően, egy piros gyapjúkabátban érkezett.


beckham-csalad
beckham-csalad


A Match for Children jótékonysági meccseket egyébként maga David találta ki, aki már több mint 10 éve példaértékű karitatív munkákat végez a világ minden táján, és az UNICEF nagykövete.


beckham-csalad
beckham-csalad


Tini l’amour: Ez a lány Brooklyn Beckham új szerelme

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!