Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.

De ennyi év után emlékszel még Conchita Wurstra? És arra, hogy úgy emlegették őt, mint az Eurovíziós Dalfesztivál szakállas nőjét? Akkor, 2014-ben bizony még hatalmas port kavart, amikor megjelent a tévé képernyőjén egy csodás nő, aki szakállat viselt. Thomas Neuwirth, aki művésznevén szerepelt a műsorban, rendkívül megosztotta a közönséget feltűnő külsejével és csodás hangjával, amit Rise Like a Phoenix című dalával végül megnyert. Azóta azonban kissé mintha feledésbe merült volna, ki is ő, ezért utána jártunk, mivel hogyan él és mivel foglalkozik manapság, mert bizony Conchita Wurst nagyon megváltozott!

Az osztrák ORF csatorna 2013-ban jelentette be, hogy Ausztriát Conchita Wurst képviseli majd az Eurovíziós Dalfesztiválon, amiről már tudjuk, nagyszerű döntés volt. Győzelme után igazi jelképe lett az LMBTQ-közösségnek, őt használták, hogy azt üzenjék a világ, különösképpen a turisták felé, Ausztria és Bécs melegbarát.
Bár a nemzetközi sajtóban ma már ritkán hallani róla, hazájában a mai napig A-listás celeb, rengeteget modellkedik, tévéműsorokban szerepelt és persze énekel. 2018-ban az egész világot sokkolta, amikor Instagramon bejelentette, HIV-pozitív. Conchita Wurst megjelenése sokat változott az elmúlt kilenc évben, az alakja sokkal sportosabb, a haját pedig rövidebben hordja. Egészen sokszor posztol magáról olyan fotókat, amin egyáltalán nem visel sminket, vagy csak egészen keveset. Testszőrzetét egy cseppet sem szégyelli, mellkasát és lábszárát sem borotválja, ha estélyit húz. Sokszor egyébként kifejezetten férfias szettekbe bújik, szereti ezzel is kifejezni személyiségét.

Minderről pedig te is megbizonyozhatsz, a legfrissebb fotóiért kattints galériánkra!

Galéria / 7 kép

Ennyit változott Conchita Wurst az évek alatt

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 híres meleg férfi, aki hivatalosan sosem coming outolt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.