Eurovíziós dalfesztivál

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 10 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Tíz évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.

Kép
InStyle TV

Exkluzív: Freddie elárulta, miről szól valójában a Pioneer - VIDEÓ

Szép volt, Freddie! Az InStyle Style Award Fiatal tehetség kategóriájának győztese nyerte A Dal döntőjét, ezzel egyenes az út az Eurovíziós Dalfesztiválra a Pioneer című slágerrel.

Kép
Sztárok

Eurovíziós Dalfesztivál - Freddie és a Pioneer nyerte A Dal versenyét

Szép volt, Freddie! Az InStyle Style Award Fiatal tehetség kategóriájának győztese nyerte A Dal döntőjét, ezzel egyenes az út az Eurovíziós Dalfesztiválra a Pioneer című slágerrel! Nagyon drukkolunk majd ott is neki!

Kép
Sztárok

Boggie a nemzetközi siker kapujában - exkluzív interjú

Magyarország fiatal dalszerző-énekesnőjéért, Csemer Boglárkáért, azaz Boggie-ért izgulhatunk május 19-én Európa legismertebb és legrégebbi nemzetközi dalversenyén, az Eurovíziós Dalfesztiválon. A 2015-ös rendezvény idén jubileumát ünnepli, éppen 60. alkalommal mérik össze tehetségüket Európa dalszerzői és énekes előadói. A versenyt idén - a tavalyi osztrák győzelem után – Bécsben rendezik meg.

Kép
Sztárok

Világsztárokkal énekel Boggie Bécsben

Két nappal az Eurovízió elődöntője előtt, május 17-én Pop meets Opera címmel nagyszabású gálakoncertet rendez a bécsi Operaház és az ORF. A koncertre mindössze öt nemzet, és a házigazdákat képviselő Conchita Wurst kapott meghívást, így óriási megtiszteltetés, és egyben elismerés hogy a szervezők Boggie-t is a fellépők közé invitálták.

Kép
Sztárok

Boggie képvisel minket a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon

A közönség döntött: Csemer Boglárka Boggie és a Wars For Nothing című dal képviseli Magyarországot a májusi bécsi 60. Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között.

Kép
Sztárok

Vörös szőnyegen Kállay-Saunders András

Ünnepélyes keretek között tartották vasárnap este Koppenhágában az 59. Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos megnyitóját. 37 ország előadói vonultak be a dán főváros Városházájára, ahol egy nagyszabású parti indította el a verseny hetét. Természetesen ott volt a magyar résztvevő, Kállay-Saunders András is.