Törőcsik Franciska

Kép
Sztárok

„Egy férfi rendezőtől ritkábban kérdezik azt, hogy férfi filmet készített-e, míg egy női direktor munkáját női alkotásnak címkézik” – interjú a Cicaverzum főszereplőjével, Törőcsik Franciskával

Október 19-től látható a hazai mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmje, a Cicaverzum, mi pedig a premier alkalmából kifaggattuk a stáb több tagját is!

Kép
Képesvagyok

Az InStyle kedvenc hazai mozgóképes alakításai 2023-ban - te kinek adnád az év #képesvagyok díját?

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép
Sztárok

Hét színházi előadás, amitől a világ azonnal szebb hellyé válik

Vannak művek, előadások, amelyeket receptre kellene felírni. Mai válogatásunkban ezek közül az online is elérhető darabokból merítünk.

Kép
Sztárok

Törőcsik Franciska: "A tánc felszabadít"

December 4-én jön a Swing! A rendező-forgatókönyvíró a 34. Filmszemle legjobb elsőfilmes (Boldog születésnapot!) rendezője és számtalan reklámfilm készítője, Fazekas Csaba. A főszerepeket kiváló színésznők: Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska alakítják. Franciskával interú is készült a szerep kapcsán. Olvassátok!

Kép
Életmód

Ott voltunk a Couch surf premierjén

Pénteken volt a Couch surf díszbemutatója a Puskin Moziban. Ízelítőnek mutatunk néhány képet, a részletes beszámolót az áprilisi InStyle-ban keressétek március 20-tól!

Kép
Életmód

Couch surf premier előtti vetítés - Gyere velünk moziba!

Gyere velünk moziba, és nézzük meg együtt premier előtt a Couch surf című filmet márciusi címlaplányunkkal, Hámori Gabriellával a főszerepben.

Kép
Életmód

Jön a Couch surf: Hámori Gabriella és Kerekes Vica újra főszerepben

Nemzetközi terepen is sikert sikerre halmozó színésznőnk, Hámori Gabriella, valamint a cseh és szlovák nézők szívét is meghódító kiválóságunk, a január-februrári InStyle-ban is látható Kerekes Vica új magyar vígjátékban tündököl. Március 6-tól a mozikban.

Kép
Sztárok

Jakabos Zsuzsanna is InStyle-pólóval kampányol a mellrák ellen

Hatalmas sikert aratott az InStyle jótékonysági kezdeményezése, amelyhez szeptemberben öt neves színésznő - Pálmai Anna, Tenki Réka, Pálos Hanna, Borbély Alexandra és Törőcsik Franciska – is csatlakozott. Stílus neked az egészségért - hirdettük a kampányt, amelynek célja az volt, hogy sztárjainkkal együtt hívjuk fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára.

Kép
Stílus

Ilyen volt a Fashion Week Budapest

A legnevesebb hazai tervezők 2014-es tavasz-nyári kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén hat magyar márka – a Nanushka, a Je Suis Belle, a USE unused, az Anda, a Nubu és a KataSzegedi – kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
InStyle TV

Üzenj a pólóddal! - így készült az InStyle mellrákellenes kampánya

Stílus neked az egészségért: Az InStyle magazin szerkesztősége idén először pólókat tervezett neked, hogy sztárjaival együtt felhívja a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára.

Kép
Stílus

InStyle a mellrák ellen: Üzenj a pólóddal!

Stílus neked az egészségért: Az InStyle magazin szerkesztősége idén először pólókat tervezett neked, hogy sztárjaival együtt felhívja a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára. Az InStyle jótékonysági kampányához neves színésznők - Pálmai Anna, Tenki Réka, Pálos Hanna, Borbély Alexandra és Törőcsik Franciska - csatlakoztak. A fotókat Emmer László készítette.

Kép
Életmód

Jön a Swing - a főszerepben Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter és Törőcsik Franciska

Július 27-től 40 napig forog a Swing! A rendező-forgatókönyvíró a 34. Filmszemle legjobb elsőfilmes (Boldog születésnapot!) rendezője és számtalan reklámfilm készítője, Fazekas Csaba. A főszerepeket kiváló színésznők: Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska alakítják.

Kép
Stílus

A te stílusod: Törőcsik Franciska #5

"Mintha egymáshoz tervezték volna a szoknyát és cipőt. Imádom őket így együtt! Ha meg akarsz nézni egy filmet az Urániában, ezt az összeállítást ajánlom."

Kép
Stílus

A te stílusod: Törőcsik Franciska #4

"Ez a ruha olyan Marylin Monroe-s. A hétköznapra és a rossz időre való tekintettel fekete nadrágot veszek fel hozzá, meg egy vicces cipőt, nehogy még a végén túl komolyan vegyem magam."

Kép
Stílus

A te stílusod: Törőcsik Franciska #3

Csak felveszem ezt a ruhát, és máris úgy érzem, mintha nyár lenne. Még ha az időjárás rá is cáfol erre, akkor is!

Kép
Stílus

A te stílusod: Törőcsik Franciska #2

"Mit vegyél fel, ha biciklin is stílusos szeretnél lenni? Én ezt a szettet gondoltam ki mára! Kék sárhányóhoz zöld cipőt választok. Sajnos a bicikliláncom nem illik a koncepcióba. Sürgősen be kell szereznem minden színben egyet!"

Kép
Stílus

A te stílusod: Törőcsik Franciska #1

"A húgom szekrényéből loptam ezt a gyönyörű ruhát. Minek finomkodni, sárga táskát választok hozzá, és a nagymamám első generációs RayBan napszemüvegét. Ma villamosra szállok!"