#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Az InStyle kedvenc hazai mozgóképes alakításai 2023-ban - te kinek adnád az év #képesvagyok díját?

Az InStyle kedvenc hazai mozgóképes alakításai 2023-ban - te kinek adnád az év #képesvagyok díját?

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Az InStyle elkötelezett támogatója és rajongója a magyar filmeknek és magyar filmes tehetségeknek a kamera mindkét oldalán. Ebben a kategóriában a 2023-as év kiemelkedő alakításaira szeretne a szerkesztőség visszajelezni a jelöléssel.

Pál Emőke

Már kislányként is színésznőként képzelte el a jövőjét Pál Emőke, akit magával ragadott a színpadi léttel, a szerepléssel járó adrenalin. Bár a gyergyószentmiklósi származású Emőke úgy érezte, nem alkalmas arra, hogy filmekben játsszon, mégis Csoma Sándor Magasságok és mélységek című mozija hozta el számára az áttörést a karrierjében, melyben Erőss Zsolt hegymászó özvegyét alakítja. A rendező-forgatókönyvíró kifejezetten neki szánta Sterczer Hilda karakterét és az idő a direktort igazolja: az önmagával szemben maximalista Emőke talán elégedetlen volt a teljesítményével, a kritikusokat viszont kétségtelenül meggyőzte és idén a legjobb női főszereplőnek járó Magyar Mozgókép Díjat is odaítélték neki.

Kép

Schell Judit

Schell Judit szereti az olyan sokoldalú karaktereket, mint amilyen Zámbó Edité A Király című sorozatban, mert ezek a szerepek kimozdítják őt a komfortzónájából színésznőként. Az alakításával nem csak a nézők szívébe lopta be magát: a szakmai zsűri idén neki szavazta meg a legjobb színésznőnek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díján Zámbó Jimmy feleségének megformálásáért. A Jászai Mari-díjas színésznő és érdemes művész egyébként közel két évtized után búcsút intett a társulati létnek, jelenleg szabadúszóként dolgozik: eldöntötte, hogy ezentúl csak magának fog megfelelni és kizárólag olyan felkérésekre mond igent, ami valóban megfogja őt.

Kép

Törőcsik Franciska

Törőcsik Franciska éneklés és zongorázás közben szeretett bele a szereplésbe kislányként, a színészetben pedig rálelt arra a szakmára, ami folyamatosan lehetőséget ad neki a tanulásra és a fejlődésre. „Szeretem az olyan filmeket, amikben mindig valami újat kell mutatni, amihez új képességeket kell elsajátítani, és ami kicsit sem klisés” – mesélte az InStyle magazin korábbi interjújában a Hazatalálsz sorozat szereplője, aki legújabb mozija, a Cicaverzum kedvéért például macskatrénerhez járt filmbéli négylábú partnerével. „A jó dolgok jó energiát vonzanak be, ami ugyancsak lényeges összetevője az eddigi sikereimnek” – tudtuk meg Franciskától, aki 2017 óta szabadúszóként dolgozik.

Kép

Udvaros Dorottya

Csupán tizenkét művész viselheti egyidőben a kimagasló tevékenységét elismerő Nemzet Színésze címet, amit legutóbb Udvaros Dorottyának ítéltek oda 2023 júniusában. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő nem is számított arra, hogy ő veheti át Máthé Erzsi helyét a testületben, de a szavazás eredménye természetesen hihetetlenül boldoggá tette, és ahogy minden sikerét, úgy ezt is az édesanyjának, Dévay Camillának ajánlotta, akit a példaképének tart a munkához való hozzáállásban. Udvaros Dorottya már több mint húsz éve a Nemzeti Színház társulatának tagja és a pályafutása során olyan filmekben szerepelt, mint a Ripacsok, a Szívzűr, az Elveszett illúziók, a Te rongyos élet, A miniszter félrelép, vagy a Zárójelentés, októberben pedig Törőcsik Franciska oldalán tűnik fel a mozivásznakon Szeleczki Rozália Cicaverzum című romantikus vígjátékában.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!