Fotókkal bizonyítjuk: ez a legnőiesebb frizura, amit mindenki akar majd 2023-ban!

Fotókkal bizonyítjuk: ez a legnőiesebb frizura, amit mindenki akar majd 2023-ban!
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Elegáns, laza, mégis rendkívül üde és nőies, ezt mind el lehet mondani az idei év legmenőbb hajtrendjéről, a butterfly haircutról.

A butterfly haircut, vagy pillangó vágás lesz 2023 egyik kedvenc hajtrendje, ezt már most biztosan állíthatjuk, ráadásul, ha éppen valamilyen tavaszi hajmegújuláson agyaltál, nem kell tovább keresned, hidd el, ez a tökéletes választás.
Már a TikTok-ot ellepték az ezzel kapcsolatos videók, sok tartalomgyártó mutatta már be, hogyan készítheted el magadnak házilag, ezt azonban csak akkor ajánljuk, ha tényleg kimondottan jó a kézügyességed és jól bánsz az ollóval! Minden más esetben inkább keress fel egy profi fodrászt, aki se perc alatt elkészíti neked!
A butterfly haircut egyébként már 2022 év végén elkezdte a térhódítást, a Google szerint a tél folyamán egyik napról a másikra 12 százalékkal többen kerestek rá a neten. Na, de milyen is ez a trendi és szupernőies frizura és hogyan készül?

A pillangó frizura 2023 lengőiesebb hajtrendje

Gyorsan tisztázzunk valamit, ennek a frizurának semmi, de semmi köze nincs a kilencvenes évek menő pillangós hajcsatjaihoz, oké? A pillangó frizura a rétegekről szól, a könnyed eleganciáról, a nőiességről, szépségről és bájról.
Hosszú hajból a legkönnyebb elkészíteni, ehhez előbb le kell választani a haj előre eső rétegeit, lehetőleg nedvesen, majd egy ollóval óvatosan formára vágni. Az eredmény lágy esésű, réteges, finom, hosszú haj lesz, ami kiemeli az arcod és a szemeid. A TikTok-on #ButterflyHaircut hashtag alatt találod meg, ezekre a tartalmakra eddig 582 millióan kerestek rá, szóval tényleg mindenki imádja. Még a hírességek is! Nézd meg galériánkban, hogy mutat a pillangó frizura az A-listás sztárokon!

Galéria / 4 kép

Sztárok, akik kipróbálták a pillangó frizurát

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.