3 rövid frizura, ami már nem lesz divatos 2023 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

3 rövid frizura, ami már nem lesz divatos 2023 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek a rövid frizurák neked is tetszeni fognak!

Egy ideje már játszadozol a gondolattal, hogy rövid frizurára váltasz? Akkor könnyen lehet, hogy a legújabb trendek között rá is találsz a megoldásra!

A új évvel járó megújulásból sokan a hajukat se hagyják ki, és míg egyesek új színre váltanak, addig mások a hajvágásra esküsznek, és általában olyan eddig csak gondolatként dédelgetett fazon mellett teszik le a voksukat, amivel igazából már hosszú évek óta szemeznek. A sztárok választásai mindig is erősen befolyásolták a trendeket, és ez idén sem lesz ez másként - sőt, ami azt illeti, már most is egész szép kis választékot tettek le elénk a témában! Éppen ezért mutatjuk azokat a rövid frizurákat, amik idén tavasszal népszerűek lesznek majd.

Galériánkra kattintva mutatjuk, hogy mely három rövid frizura kerül most háttérbe, és melyik három az, amit érdemes kipróbálni 2023 tavaszán!

Galéria / 6 kép

3 rövid frizura, ami jön és 3, ami megy 2023 tavaszán

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 gyakori frizura baki, ami miatt azonnal idősebbnek fogsz tűnni a korodnál

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.