Döbbenet: Brad Pitt megerősítette, hogy egy ritka betegségben szenved, de nem hisz neki senki

Döbbenet: Brad Pitt megerősítette, hogy egy ritka betegségben szenved, de nem hisz neki senki
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Brad Pitt közel 10 éve próbálja meggyőzni a környezetét arról, hogy nem csak kitalálja a dolgot, hanem problémája nagyon is valós.

Brad Pitt 2013 környékén mesélt először arról, hogy sokan távolságtartónak, megközelíthetetlennek és önelégültnek gondolják azért, mert egy-egy találkozás után nehezen emlékszik az új emberekre és egész egyszerűen nem ismeri meg őket, így minden későbbi alkalom olyan mintha először futnának össze. A színész már akkor is elmondta, hogy szégyelli magát ezért, de úgy gondolja, hogy mindennek a hátterében egy betegség állhat.

Brad Pitt egyik legutóbbi interjúja során ismét feljött a téma, amihez annyit fűzött hozzá, hogy...

Senki sem hisz nekem!

Az 58 éves színész bár hivatalos, orvosilag alátámasztott diagnózist még nem kapott róla, de úgy gondolja, hogy arcvakságban szenved, és szeretne találkozni olyan emberekkel, akik szintúgy ezen ritka betegség tüneteivel küzdenek.

Mi az a prozopagnózia?


A Föld lakosságának 2,5 %-át érinti a prozopagnózia, azaz arcvakság. A betegségben szenvedő emberek gyakran nehezen ismerik fel családtagjaikat és közeli barátaikat. Éppen ezért az esetek többségében olyan más módszerekkel azonosítják be az embereket, mint például a beszédhang, a ruházat, vagy a testalkat.

Brad Pitt mindezek ellenére azonban köszöni jól van, számos készülő filmben vállalta magára a produceri szerepet, miközben aktívan dolgozik színészként is. Például jövő hónapban mutatják be A gyilkos járat című filmet, melyben a sármos színészt Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson és Joey King oldalán láthatjuk majd.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Brad Pitt legrosszabb és legjobb filmjei

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!