Ismerd meg az igazi szenvedély illatát, amellyel szembe szállhatsz a gravitáció törvényeivel is - Íme a BOSS The Scent Le Parfum

Ismerd meg az igazi szenvedély illatát, amellyel szembe szállhatsz a gravitáció törvényeivel is - Íme a BOSS The Scent Le Parfum
Forrás: BOSS

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A BOSS vadonatúj The Scent Le Parfum illata az ellenállhatatlan vonzalom tökéletes megtestesítője.

Egy igazán vonzó illatnak senki nem tud ellenállni. Erre épített a BOSS, amikor megalkotta a legújabb The Scent illatpárját. Az igazi, ellenállhatatlan vonzalom erejét egyetlen üvegbe sűrítve a The Scent Le Parfum férfiak és nők számára is egyaránt a legkedveltebb illattá válhat.

Látványos új kampány!

Egy olyan világot tárnak a szemünk elé, amelyet csak álmainkban vélünk látni. A sötétség misztikus rejtelmessége nem a fenyegetést vagy a veszélyt jelenti, hanem titokzatosságot és izgatottságot, ami az ismeretlen felfedezése közben járja át az emberi lelket. A BOSS legújabb kampányfilmjében, az Eufória sztárja, Jacob Elordi tökéletes megtestesítője a férfi sejtelmességnek, míg Laura Harrier a női erőt és ravaszságot szimbolizálja.

Kép
forrás: BOSS

A BOSS The Scent Le Parfum nőknek és férfiaknak is egy vadonatúj, erőteljesebb kisugárzást kölcsönöz, mint elődje a BOSS The Scent. A férfi illatban először gyömbért és maninka gyümölcsös jegyeket érezhetünk, mellyel felidézik nekünk a vonzó szempár és a meleg bőr ellenállhatatlan kombinációját. A parfüm érzékisége megjelenésében is előtűnik. Az ikonikus BOSS üveg szürkés-barna árnyalatban díszeleg, amit egy rosegold keret zár körbe.

Kép
forrás: BOSS

A The Scent Le Parfum női illata magában hordozza a női csábítás erejét, amely eltompítja az érzékeket. Az aroma, a fűszeres rózsabors, a narancsvirág és a vetiver erőteljes elegyével már önmagában is erőteljes, ám a találkozása az akigalawooddal teljesen elvarázsol. Külleme a női eleganciát juttatja eszünkbe, hiszen a szilvás árnyalatú ékszer alakú üvegcse már önmagában is ellenállhatatlan, ám a csillogó rosegold kupakkal válik teljessé.

Kép
forrás: BOSS

Ha kíváncsi vagy az új BOSS The Scent Le Parfum illatpárra, keresd a Douglas üzletekben és webshopban www.douglas.hu oldalon.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.

Kép
Életmód

5 foglalkozás, ami már 30 éves kor alatt is 1 millió forintot hozhat a kasszára havonta Magyarországon

Csábító lehet 1 millió forintot keresni havonta, máris mutatjuk, mihez kell érteni hozzá.