Ismerd meg az igazi szenvedély illatát, amellyel szembe szállhatsz a gravitáció törvényeivel is - Íme a BOSS The Scent Le Parfum

Ismerd meg az igazi szenvedély illatát, amellyel szembe szállhatsz a gravitáció törvényeivel is - Íme a BOSS The Scent Le Parfum
Forrás: BOSS
Facebook
Twitter
Pinterest

A BOSS vadonatúj The Scent Le Parfum illata az ellenállhatatlan vonzalom tökéletes megtestesítője.

Egy igazán vonzó illatnak senki nem tud ellenállni. Erre épített a BOSS, amikor megalkotta a legújabb The Scent illatpárját. Az igazi, ellenállhatatlan vonzalom erejét egyetlen üvegbe sűrítve a The Scent Le Parfum férfiak és nők számára is egyaránt a legkedveltebb illattá válhat.

Látványos új kampány!

Egy olyan világot tárnak a szemünk elé, amelyet csak álmainkban vélünk látni. A sötétség misztikus rejtelmessége nem a fenyegetést vagy a veszélyt jelenti, hanem titokzatosságot és izgatottságot, ami az ismeretlen felfedezése közben járja át az emberi lelket. A BOSS legújabb kampányfilmjében, az Eufória sztárja, Jacob Elordi tökéletes megtestesítője a férfi sejtelmességnek, míg Laura Harrier a női erőt és ravaszságot szimbolizálja.

Kép
forrás: BOSS

A BOSS The Scent Le Parfum nőknek és férfiaknak is egy vadonatúj, erőteljesebb kisugárzást kölcsönöz, mint elődje a BOSS The Scent. A férfi illatban először gyömbért és maninka gyümölcsös jegyeket érezhetünk, mellyel felidézik nekünk a vonzó szempár és a meleg bőr ellenállhatatlan kombinációját. A parfüm érzékisége megjelenésében is előtűnik. Az ikonikus BOSS üveg szürkés-barna árnyalatban díszeleg, amit egy rosegold keret zár körbe.

Kép
forrás: BOSS

A The Scent Le Parfum női illata magában hordozza a női csábítás erejét, amely eltompítja az érzékeket. Az aroma, a fűszeres rózsabors, a narancsvirág és a vetiver erőteljes elegyével már önmagában is erőteljes, ám a találkozása az akigalawooddal teljesen elvarázsol. Külleme a női eleganciát juttatja eszünkbe, hiszen a szilvás árnyalatú ékszer alakú üvegcse már önmagában is ellenállhatatlan, ám a csillogó rosegold kupakkal válik teljessé.

Kép
forrás: BOSS

Ha kíváncsi vagy az új BOSS The Scent Le Parfum illatpárra, keresd a Douglas üzletekben és webshopban www.douglas.hu oldalon.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!