Micsoda hír! Blake Lively és Ryan Reynolds nem akármilyen közös szerepre készül

Micsoda hír! Blake Lively és Ryan Reynolds nem akármilyen közös szerepre készül
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Igazán megtisztelő szerepet osztottak rájuk!

2005 óta minden év májusában rendezik meg New York-i Metropolitan Museum of Art's Costume Institute javára rendezett adománygyűjtő estet azaz MET-gálát. A vírushelyzet miatt bár 2021-ben szeptemberre tolódott a bál időpontja, 2022-ben már minden a megszokott rendjében halad tovább. Így idén május 2-án tartják az év egyik legnívósabb sztártalálkozóját, ahol nemcsak a dress code kötött, de a meghívottak listája is szigorú szűrön megy keresztül, míg eléri végleges változatát.

A gála elnöki szerepét 1995 óta Anna Wintour tölti be, aki mellé mindig olyan ismert és elismert embereket kérnek fel házigazdának, akik méltó módon képesek képviselni a gála szellemiségét és értékét. Éppen ezért a sajtó már jó ideje latolgatja azt, hogy idén vajon kikre jut ezen megtisztelő szerep.

Nos, végre vége a találgatásoknak, ugyanis tegnap hivatalosan is bejelentették a 2022-es esemény házigazdáit!

Így tehát idén az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő, Regina King mellett, a háromszor Tony-díjas Lin-Manuel Miranda és a MET-gála vörös szőnyegével régóta harmonikus viszonyt ápoló Blake Livelynak és férjének, Ryan Reynoldsnak jutott az a megtisztelő szerep, hogy az In America: An Anthology of Fashion téma köré épülő estnek a házigazdái lehetnek!

Kép
forrás: Getty Images

Mi pedig már alig várjuk az amerikai stílus evolúcióját felelevenítő, kissé már elfeledett, ám bőven említésre méltó szabók, ruhakészítők és tervezők munkáit méltató estet, ami szinte biztos, hogy számos emlékezetes pillanatot tartogat majd.


A MET-gála vörös szőnyegének az elmúlt években számos érdekes és emlékezetes divatpillanatot köszönhetünk, amit galériánkra kattintva most meg is nézhetsz!

Galéria / 12 kép

A legemlékezetesebb és legbizarrabb pillanatok a MET-gála történetében

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.