Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Május 2-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

A gála minden évben, egy nagyszabású kiállítás nyitóestje is egyben, aminek külön tematikát jelölnek meg. Idén az In America: An Anthology of Fashion címet kapja a MET-gála, ami tulajdonképpen New York aranykorára kíván reflektálni. Ez az 1870 és 1890-es éveket foglalja magában, mikor a divatiparban is nagy változások indultak el, jellemző volt a fényűzés és számos kulturális változás is lezajlott.

A felső tízezer egyik legjobban hypeolt eseményére nem olyan könnyű bejutni sem, hiszen a 18-as korlimit mellett a több tízezer dollárra rugó jegyár, a korlátozott helyek száma, és Anna Wintour is erősen szűri a vendégeket. A kurátorként működő divatmogul dönt ugyanis arról, hogy kinek a neve maradhat a listán, és aki nem szimpatikus neki, azt egész egyszerűen egy tollvonással száműzi a MET falain kívülre. A dress code-ot mindig az aktuális tematika formálja, ennek fényében pedig nagyon jó ötleteket láthatunk az 1948 óta megrendezésre kerülő eseményen, ami 1973 óta tartja ma is ismert, finoman szólva is celeb-orientált formáját.

Kis időutazás keretében kattints tovább és nézd meg az elmúlt évek legkülönlegesebb MET pillanatait!

Galéria / 23 kép

Múltidéző fotók a MET-gála történetéből

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!