Biztonságos bejárat

Biztonságos bejárat

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ahhoz, hogy gondtalanul élvezzük az otthonunkat, gondoskodni kell annak megfelelő védelméről. Legyen szó akár családi házról vagy társasházi lakásról, számos olyan megoldás közül választhatunk, amelyek szavatolják otthonunk biztonságát.

Választhatunk különféle riasztók vagy akár kamerarendszerek közül is, de sok esetben jobb, ha a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt. Egy otthon esetében különösen fontos, hogy a nyílászárók milyen állapotban vannak. Ez nem csak biztonsági oldalról lényeges, hanem a hőtartás és zajszűrés szempontjából is kiemelt jelentőséggel bír. Emellett ne feledkezzünk meg az külső megjelenésről sem: napjainkban az esztétikus kivitel is meghatározó.

Milyen a jó bejárati ajtó?

Az otthon ott kezdődik, ahol belépünk a magánszférába. Ez lehet egy kertkapu, egy lépcsőházi kapu, de az igazi határt maga a bejárati ajtó jelenti. Ahhoz, hogy a bejárati ajtó jó legyen, sok kritériumnak kell megfelelnie. Először is résmentesen, stabilan záródjon. Az ajtótok és az ajtólap pontosan illeszkedjen egymáshoz és a falhoz. Az ajtólapot ne lehessen betörni, a zárat esetleg zárakat ne lehessen feszegetni, feltörni.

A bejárati ajtó szigetelő tulajdonsága sem mellékes. Hidegebb időben, téli időszakban a fűtés elengedhetetlen, és nem mindegy, hogy a kertet, lépcsőházat vagy lakásunkat fűtjük-e. Lépcsőház esetén sokszor gondot jelent az ételszag, cigarettafüst vagy a különféle zajok, hangok beszűrődése. Egy jól záródó, jól szigetelő ajtó ezekre a problémákra is hathatós megoldást kínál.

Biztonsági ajtó

Biztonsági bejárati ajtó választása előtt tájékozódjunk az ajtó paramétereiről. A Nívó biztonsági ajtó minden elvárásnak megfelel, amelyeket a típusnál megkövetelünk. Külön kiemelendő, hogy a gyártó egyedi méretben és színben készíti az ajtókat, így valóban az elképzeléseinknek megfelelő bejáratot kapjuk.

Belső szerkezete acéllemezzel megerősített, a zárak több ponton záródnak, az ajtótok masszív, körkörös zártszelvény. Az ajtólap és tok ellenállóak minden fizikai behatással szemben, és a biztonsági zárakkal együtt garantálják a tökéletes védelmet. Helyszíni felmérés után az egyedi ajtó legyártásra kerül, majd a cég szakemberei beépítik az adott helyre.

Külső jegyek

A biztonsági ajtó masszív és pontosan kivitelezett belső szerkezete mellett külső megjelenésében is figyelemre méltó. Az egyedi megjelenésről a színvariánsok mellett a gazdag kilincsválaszték is gondoskodik. Az ajtólapot rendelhetjük mart mintázattal vagy különféle üvegbetétekkel, bevilágító ablakokkal, optikai kitekintővel.

A gyártó 10 év teljes körű garanciát vállal ajtóira. Ezek az ajtók mára már több mint 50.000 háztartásban bizonyítottak: minőségi kivitel, maximális biztonság és egyedi megjelenés. A lakossági visszajelzések mellett a gyártó termékei kimagaslóan megfelelnek a MABISZ betörés és lopás elleni szabályzatában meghatározott feltételeinek.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek káoszba fordulnak a napjai április végén

Ezeknek a csillagegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi cipő 20 ezer forint alatt

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép
Szépség

A bőrgyógyászok nem költenek pár ezer forintnál többet erre a 3 szépségápolási termékre - ezekből az olcsó is jó!

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép
Életmód

Robert Pattinson is bevallotta! 8 film, amikben az intim jelenetek valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.