A Balenciaga és CROCS most tényleg megalkották a világ legcsúnyább cipőjét

A Balenciaga és CROCS most tényleg megalkották a világ legcsúnyább cipőjét
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nehéz szavakat találni erre!

A grúz származású Demna Gvasaliaval, 2011 óta a Vetements színeiben már bőven borzolta a divatszakértők kedélyeit, hogy aztán 2015-ben a Balenciaga élére kerülve fokozza mindezt.

Demna görbe tükre innentől kezdve nagyobb luxus felszínt kapott, és elkezdte a "földi halandók" olyan hétköznapi darabjait high fashion szintre emelni, mint az IKEA táska, a nagyi bevásárlószatyra, vagy épp a CROCS papucs. Az immár tervezői csodákat, pedig játszi könnyedséggel sózta rá a gyakran feleslegesen költekező, igazi különlegességekre szomjazó felső tízezerre, ezért is nevezte el őt a Business of Fashion, a divat Robin Hoodjának.

A jó ízlés határait súroló ötletek tárháza pedig még mindig rejt magában érdekes dolgokat, ahogy azt a legfrissebb Balenciaga x CROCS kollaborációja is mutatja...

A tűsarkú CROCS bár csak a 2022-es tavasz-nyári kollekcióba került be, ettől függetlenül már most sokan kiakadtak a designer darab láttán, ami valahol nem meglepő. A pontos áráról még nem szól a fáma, de a két brand első, 2017-es kollaborációja után szinte már sejthető, hogy az egykori platform CROCS-hoz hasonlóan (átszámolva körülbelül 242 ezer forint volt) ez a darab sem lesz a világ legolcsóbb divatkreálmánya.

Ha csúnya, ha nem, a Crocs sikere azonban a sztárok közt is mérhető!

Galéria / 6 kép

Sztárok Crocsban

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.