Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!

Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!
Forrás: Netflix

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ilyen cuki kiskamasz az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozat főszereplője, Gordon Comrier.

Február 22-én debütált a Netflixen az Avatár: Az utolsó léghajlító című fantasy-kaland sorozat, amelyet még 2018-ban lengettek be a rajongóknak, szóval elég sokat kellett várniuk rá. A produkció alapjául a 2005-2008 között futott Avatár: Aang legendája című rajzfilmsorozat szolgált, amit annak idején a közönség és a kritikusok egyaránt imádtak.

A történet főszereplője egy 12 éves fiú, Aang, akit Gordon Cormier alakít, arra született, hogy véget vessen a háborúnak és elhozza a békét egy háború által feldúlt világba, ő ugyanis nem más, mint maga az Avatár. Különleges képességeinek köszönhetően mind a négy elemi erővel képes bánni, a győzelemhez pedig szüksége is van arra, hogy a léghajlításon túl megtanuljon bánni a vízzel, földdel és tűzzel is. Kalandjai során hű társak kísérik, egy testvérpár a Víz Népéből, Katara és Sokka.

Gordon Comrier Aang megformálója az Avatár: Az utolsó léghajlítóban

A Fülöp-szigeteki származású Gordon Comrier 2009-ben született Kanadában, itt is nevelkedett és már egészen kiskorában elkezdte érdekelni a színészet. Szerencsére szülei támogatták álmai megvalósításában, így 2018-ban szerepelhetett a Lost In Space - Elveszve az űrben című sorozat egyik epizódjában, 2020-ban pedig a The Stand című minisorozatban tűnt fel. A Netflixnél felfigyeltek tehetségére, így neki adták az Avatár: Az utolsó léghajlító főszerepét, ő lett Aaang Avatár.

Gordon Comrier jelen van az Instagramon is, oldalán feltűntették, szülői felügyelet alatt áll. A színészpalántát közel 150 ezren követik, posztjai többnyire az Avatár: Az utolsó léghajlítóról szólnak, de olykor más, „kamaszos” fotókat, szelfiket is közzétesz. A sorozat debütálásakor például ezt írta egy kép mellé: „Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy én játszhattam el Aang szerepét az Avatár: Az utolsó léghajlítóban, a Netflixen. Az pedig talán még nagyobb, hogy ilyen hihetetlenül nagyszerű színészekkel és színésznőkkel dolgozhattam együtt, akik velem együtt csinálták végig az elmúlt pár évet. Ian Ousley, Kiawentiio és Dallas Liu, mind csodálatos barátok és nagyszerű emberek. Nagyon szeretlek titeket srácok és örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Ennél jobb éveket egy 14 éves sem kívánhatott volna! Mindenkinek köszönöm, aki segítette a karrieremet, és mindenkinek köszönöm, aki velem volt ezen a csodás úton. Szeretlek titeket!” – örvendezett Gordon, akinek bizonyára nem ez volt az egyetlen komoly szerepe, várhatóan most még több felkérést kap majd.

Az Avatárból korábban egy kevésbé sikerült film is készült, íme néhány hasonló példa, ahol a film bukott, a sorozat viszont tartolt a nézők szerint!

Galéria / 6 kép

6 sorozat, ami jobb lett, mint az alapját adó film

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!