Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!

Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!
Forrás: Netflix

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ilyen cuki kiskamasz az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozat főszereplője, Gordon Comrier.

Február 22-én debütált a Netflixen az Avatár: Az utolsó léghajlító című fantasy-kaland sorozat, amelyet még 2018-ban lengettek be a rajongóknak, szóval elég sokat kellett várniuk rá. A produkció alapjául a 2005-2008 között futott Avatár: Aang legendája című rajzfilmsorozat szolgált, amit annak idején a közönség és a kritikusok egyaránt imádtak.

A történet főszereplője egy 12 éves fiú, Aang, akit Gordon Cormier alakít, arra született, hogy véget vessen a háborúnak és elhozza a békét egy háború által feldúlt világba, ő ugyanis nem más, mint maga az Avatár. Különleges képességeinek köszönhetően mind a négy elemi erővel képes bánni, a győzelemhez pedig szüksége is van arra, hogy a léghajlításon túl megtanuljon bánni a vízzel, földdel és tűzzel is. Kalandjai során hű társak kísérik, egy testvérpár a Víz Népéből, Katara és Sokka.

Gordon Comrier Aang megformálója az Avatár: Az utolsó léghajlítóban

A Fülöp-szigeteki származású Gordon Comrier 2009-ben született Kanadában, itt is nevelkedett és már egészen kiskorában elkezdte érdekelni a színészet. Szerencsére szülei támogatták álmai megvalósításában, így 2018-ban szerepelhetett a Lost In Space - Elveszve az űrben című sorozat egyik epizódjában, 2020-ban pedig a The Stand című minisorozatban tűnt fel. A Netflixnél felfigyeltek tehetségére, így neki adták az Avatár: Az utolsó léghajlító főszerepét, ő lett Aaang Avatár.

Gordon Comrier jelen van az Instagramon is, oldalán feltűntették, szülői felügyelet alatt áll. A színészpalántát közel 150 ezren követik, posztjai többnyire az Avatár: Az utolsó léghajlítóról szólnak, de olykor más, „kamaszos” fotókat, szelfiket is közzétesz. A sorozat debütálásakor például ezt írta egy kép mellé: „Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy én játszhattam el Aang szerepét az Avatár: Az utolsó léghajlítóban, a Netflixen. Az pedig talán még nagyobb, hogy ilyen hihetetlenül nagyszerű színészekkel és színésznőkkel dolgozhattam együtt, akik velem együtt csinálták végig az elmúlt pár évet. Ian Ousley, Kiawentiio és Dallas Liu, mind csodálatos barátok és nagyszerű emberek. Nagyon szeretlek titeket srácok és örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Ennél jobb éveket egy 14 éves sem kívánhatott volna! Mindenkinek köszönöm, aki segítette a karrieremet, és mindenkinek köszönöm, aki velem volt ezen a csodás úton. Szeretlek titeket!” – örvendezett Gordon, akinek bizonyára nem ez volt az egyetlen komoly szerepe, várhatóan most még több felkérést kap majd.

Az Avatárból korábban egy kevésbé sikerült film is készült, íme néhány hasonló példa, ahol a film bukott, a sorozat viszont tartolt a nézők szerint!

Galéria / 6 kép

6 sorozat, ami jobb lett, mint az alapját adó film

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!