Alakja miatt szóltak be Anne Hahaway-nek: a 40 éves csillag zseniálisan vágott vissza a testszégyenítőknek!

Alakja miatt szóltak be Anne Hahaway-nek: a 40 éves csillag zseniálisan vágott vissza a testszégyenítőknek!
Forrás: Getty Images

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Jól olvastad, akadtak olyan trollok, sőt, még hollywoodi kollégák is, akik „lekövérezték” a színésznőt. Hihetetlen, igaz?

Anne Hathaway 2022 őszén ünnepelte a 40. születésnapját. Édesapja ügyvéd, édesanyja egykor színésznő volt, és egész családja nagyon vallásos, így eredetileg a szülők azt szerették volna, ha Anne apáca legyen. Ő azonban nyolcéves kora óta tudta, színésznő szeretne lenni, az álma pedig valóra vált, amikor a kétezres évek elején megkapta a Neveletlen hercegnő főszerepét. Sajnos semmi sem csak fekete vagy fehér, így a sztár hamar megízlelhette Hollywood sötét oldalát, az azonnali testszégyenítés az ő esetében sem maradt el.

Anne Hathaway-t nem érdeklik a trollok, imádja a testét

Anne Hathaway évekkel ezelőtt egy interjúban árulta el, hogy a castingok miatt kamaszkorában sokat szorongott, állandóan azt éreztették vele, hogy kövér, noha ez nem volt így, teljesen normális volt a súlya, M-es ruhákat hordott. „Olyanokat mondtak nekem a castingokon, hogy gratulálnak, enyém a szerep, de azt szeretnék mondani, hogy semmiképpen ne hízzak. Egyből tudtam, ez azt jelenti valójában, hogy azt akarják, fogyjak le” – emlékezett vissza Anne. „Emlékszem ekkoriban volt az is, hogy apukám sütött egy isteni almás pitét én pedig alig egy falatot mertem csak belőle enni, nehogy meghízzak” – tette hozzá. „Ma már azt gondolom, ezeket lehetett volna finomabban és szeretetteljesebben is kommunikálni felém, hiszen tényleg előfordul, hogy egy szerep megkívánja a testi átalakulást” – fejtegette.
Anne szerint azonban az elmúlt 20 évben sokat változott a világ, még Hollywood is, ráadásul pozitív irányba. A színésznő például boldogan mesélte el, nemrég egy premier előtt a tervező megkérdezte, nem menstruál-e éppen, mert, ha igen, kicsit lazít a ruhán, hogy kényelmesebben érezhesse magát benne.
A sztár 10 évvel ezelőtt ment férjhez Adam Schulmanhoz, akitől két kisfia született. Teljesen természetes módon a terhességek és a szülések megváltoztatták Anne testalkatát, ami miatt akkoriban rengeteg bántást kapott.

„Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha a terhesség vagy bármi más miatt hízol. Nem szégyen, ha hosszabb idő lefogyni, ha egyáltalán le akarsz fogyni. (…) A testek változnak, a testek nőnek, fogynak. Ezt szeretni kell. Ne hagyd, hogy bárki mást mondjon!” – írta akkor Instagram-oldalán.

Nézd meg galériánkban, mik azok az elvásárok a női szépséggel kapcsolatban, amiket ideje lenne ÖRÖKRE elfelejteni!

Galéria / 8 kép

8 elvárás a nő testtel kapcsolatban, ami teljesen irreális

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

3 nyári ruhadarab, ami már nem lesz divatos 2024-ben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Természetesen most sem kell szigorúan a szekrény mélyére száműznöd ezeket a ruhadarabokat, de azért érdemes adni egy esélyt ezeknek az új divatirányzatoknak is.

Kép
Életmód

Így tüntetheted el a zsírt a karodról pár nap alatt - ezt a trükköt a mindennapokba is könnyedén beépítheted!

Nemcsak a hason és a fenéken múlik a bikini forma, hanem a felkarokon és a combokon is. Mutatunk egy trükköt, amivel napokon belül látható eredményt érhetsz el!

Kép
Életmód

Mutatjuk a Bridgerton család 10 leforróbb intim jelenetét! - Ezek a rajongók kedvencei!

A Bridgerton család sorozatban nincs hiány az intim jelenetekből, és egy-kettő igen emlékezetesre sikerült. Mutatjuk a 10 leforróbb intim jelenetet Bridgertonból!

Kép
Sztárok

A magyar színésznő, aki Erno Laszlo felesége volt, de Greta Garbóhoz is szerelmi szálak fűzték

Gombaszögi Irén kalandos életéről viszonylag keveset hallattunk, pedig bizony cseppet sem volt unalmas!

Kép
Sztárok

Hűha! Blake Lively egy több mint 7 millió forintos farmerben pompázott! Mutatjuk a méregdrága ruhadarabot - FOTÓ

Blake Lively stílusa mindig ámulatba ejt minket, most viszont nemcsak a megjelenése, hanem annak ára is: egy több mint 7 milliós farmerban jelent meg! Fantasztikusan nézett ki, de vajon megérte az árát?

Kép
Életmód

Nem csak időseknél fordul elő a probléma: 8 hatásos és természetes módszer a visszér ellen

Minden tévhittel ellentétben, a visszérproblémák nem csupán az időseket érintik, sajnos fiatalabb korban is egyre gyakrabban fordulnak elő, főleg olyan tényezők hatására, mint a genetika, a terhesség, az elhízás, a hosszas álló- vagy ülőmunka, és a nem megfelelő cipőviselés. Emellett pedig a kor előrehaladtával is nagyobb eséllyel alakul ki. Az alábbiakban olyan hatásos módszereket hoztunk, melyek segíthetnek felvenni a harcot a visszér ellen.