Taylor Lautner eszetlenül kigyúrta magát, ám ennek súlyos ára volt

Taylor Lautner eszetlenül kigyúrta magát, ám ennek súlyos ára volt
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Taylor Lautner megszenvedte Jacob szerepét!

Az 1992-ben született, ma már 32 éves Taylor Lautner alakította annak idején az Alkonyat-filmekben Jacob Black-et, egy tinit, aki az évek során vérfarkassá változik. Fanok, különösen lányok milliói voltak odáig érte világszerte, aki nem Robert Pattinsont szemelte ki magának, az tuti, hogy az ő képeivel tapétázta ki a kamaszkori szobáját. Taylor izmos, kidolgozott teste elvarázsolt mindenkit, egy darabig még őt magát is, aztán beütött a valóság…

Taylor Lautner és a testképe

Taylor Lautner összesen öt Alkonyat-filmben szerepelt 16 és 20 éves kora között, szerepe szerint az egyik feladata az volt, hogy bemutassa, hogyan változik egy átlagos tini egy szuperizmos, szexis vérfarkassá. Akkoriban a show volt a mindene, szóval nem gondolta, hogy bármi rossz van abban, hogy állandóan gyúr és napi 3000-nél is több kalóriát fogyaszt.
„Szerepelhettem ebben a filmsorozatban, amiben a karakterem szinte minden másodpercben ledobta a felsőjét, hogy megvillantsa a kockákat a hasán. Nem tudtam, hogy ez hatással lehet a testképemre, a mentális egészségemre a jövőben. Most azonban, ahogy visszatekintek, egyértelmű, hogy rossz hatással volt rám, amit akkor csináltam a testemmel” – mesélte egy interjúban.

Taylor tényleg hihetetlen változáson esett át testileg a filmekben, a heti öt edzés és a 3200 kalóriás diétának nagyon látványos eredménye volt.
„Az egész életem volt akkoriban ez a filmsorozat. Az első rész idején csupán 60 pár kiló voltam, az utolsóban pedig közel 80 kiló. Szóval igen, az már nem a természetes testem volt. Nagyon-nagyon keményen kellett dolgoznom azért, hogy fenntartsam és nehezen is értem el. Ekkor már naponta többször és a hét hat napján edzenem kellett. Nem bírtam tovább, fellázadtam az edzőterem ellen” – folytatta Lautner, aki akkoriban annyira kiborult, hogy egy időre teljesen abbahagyta az edzést.

„Mi történik, ha hirtelen abbahagyod az edzést? Hát, eltűnnek azok a kockák. Egyre inkább kezdett hasonlítani a testem egy normális, átlagos testre” – mondta a színész, aki arról is beszámolt, ekkor kezdtek rászállni a testszégyenítő trollok. A sztár ezután évekig olyan cikkeket és kommenteket, fotókat talált magáról a neten, amelyekben és amelyeken kevésbé izmos testét hasonlítgatják a filmbélihez, ami nagyon mélyen megviselte lelkileg. A cikizés miatt teljesen leromlott a mentális egészsége.
„Nem attól leszel boldog, hogy néz ki a tested, ne gondold, ha fogysz 6-7 kilót vagy felszedsz egy kis izmot, reggel már boldogan nézel a tükörbe. Ne ebben keresd az értéked!” – tette hozzá Lautner, aki azért is osztotta meg történetét, mert szeretné, ha minél többen tudnák, a testszégyenítés egyáltalán nem csak a nők problémája.

Galéria / 33 kép

14 sztár, aki egészségtelen módon formálta át a testét egy szerep kedvéért

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.