Taylor Lautner eszetlenül kigyúrta magát, ám ennek súlyos ára volt

Taylor Lautner eszetlenül kigyúrta magát, ám ennek súlyos ára volt
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Taylor Lautner megszenvedte Jacob szerepét!

Az 1992-ben született, ma már 31 éves Taylor Lautner alakította annak idején az Alkonyat-filmekben Jacob Black-et, egy tinit, aki az évek során vérfarkassá változik. Fanok, különösen lányok milliói voltak odáig érte világszerte, aki nem Robert Pattinsont szemelte ki magának, az tuti, hogy az ő képeivel tapétázta ki a kamaszkori szobáját. Taylor izmos, kidolgozott teste elvarázsolt mindenkit, egy darabig még őt magát is, aztán beütött a valóság…

Taylor Lautner és a testképe

Taylor Lautner összesen öt Alkonyat-filmben szerepelt 16 és 20 éves kora között, szerepe szerint az egyik feladata az volt, hogy bemutassa, hogyan változik egy átlagos tini egy szuperizmos, szexis vérfarkassá. Akkoriban a show volt a mindene, szóval nem gondolta, hogy bármi rossz van abban, hogy állandóan gyúr és napi 3000-nél is több kalóriát fogyaszt.
„Szerepelhettem ebben a filmsorozatban, amiben a karakterem szinte minden másodpercben ledobta a felsőjét, hogy megvillantsa a kockákat a hasán. Nem tudtam, hogy ez hatással lehet a testképemre, a mentális egészségemre a jövőben. Most azonban, ahogy visszatekintek, egyértelmű, hogy rossz hatással volt rám, amit akkor csináltam a testemmel” – mesélte egy interjúban.

Taylor tényleg hihetetlen változáson esett át testileg a filmekben, a heti öt edzés és a 3200 kalóriás diétának nagyon látványos eredménye volt.
„Az egész életem volt akkoriban ez a filmsorozat. Az első rész idején csupán 60 pár kiló voltam, az utolsóban pedig közel 80 kiló. Szóval igen, az már nem a természetes testem volt. Nagyon-nagyon keményen kellett dolgoznom azért, hogy fenntartsam és nehezen is értem el. Ekkor már naponta többször és a hét hat napján edzenem kellett. Nem bírtam tovább, fellázadtam az edzőterem ellen” – folytatta Lautner, aki akkoriban annyira kiborult, hogy egy időre teljesen abbahagyta az edzést.

„Mi történik, ha hirtelen abbahagyod az edzést? Hát, eltűnnek azok a kockák. Egyre inkább kezdett hasonlítani a testem egy normális, átlagos testre” – mondta a színész, aki arról is beszámolt, ekkor kezdtek rászállni a testszégyenítő trollok. A sztár ezután évekig olyan cikkeket és kommenteket, fotókat talált magáról a neten, amelyekben és amelyeken kevésbé izmos testét hasonlítgatják a filmbélihez, ami nagyon mélyen megviselte lelkileg. A cikizés miatt teljesen leromlott a mentális egészsége.
„Nem attól leszel boldog, hogy néz ki a tested, ne gondold, ha fogysz 6-7 kilót vagy felszedsz egy kis izmot, reggel már boldogan nézel a tükörbe. Ne ebben keresd az értéked!” – tette hozzá Lautner, aki azért is osztotta meg történetét, mert szeretné, ha minél többen tudnák, a testszégyenítés egyáltalán nem csak a nők problémája.

Galéria / 33 kép

14 sztár, aki egészségtelen módon formálta át a testét egy szerep kedvéért

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.