A kezeknek is jár a törődés

A kezeknek is jár a törődés

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Az arcbőr megfelelő ápolását sokkal nagyobb figyelem övezi, holott van egy testrész, ami még ennél is nagyobb igénybevételnek van kitéve, így megilletné a kellő törődés. Ez pedig nem más, mint a kéz.

Miért fontos a kézápolás?

A kezek szinte folyamatosan mozgásban vannak. Olyan hétköznapi tevékenységek következtében, mint takarítás, mosogatás, kézmosás gyakran érintkeznek vízzel, valamint egyéb folyadékokkal és szerekkel. Ezáltal könnyen kiszáradhat az arra hajlamos bőr, vagy akár be is repedezhet, ami nemcsak, hogy nem túl esztétikus, de még bizony sajnos fájdalmas is lehet. Ezenkívül pedig a fentiek miatt még elvékonyodhat a bőr is, a kézfejen a kollagén termelés lelassulása miatt pedig jól láthatóan kirajzolódhatnak az erek, és pigmentfoltok jelenhetnek meg.

A Helia-D azonban természetesen gondol mindazokra, akik tudják, hogy ez valóban mennyire fontos, és ezért szeretnének kellő figyelmet szentelni a kezek ápolására és védelmére.

A Botanic Concept termékcsalád tagja, a Tápláló, Hidratáló Kézkrém Tokaji Bor kivonattal például egy remek választás, ugyanis kifejezetten a kiszáradt bőr igényeire lett kifejlesztve. Minden bőrtípusra ajánlott, a három legfőbb hatás, amelyet a krém képes kifejteni, az a hidratálás, tonizálás, valamint a vitalizálás. A kézkrém akár csomagban is megvásárolható, amelyben még egy testápoló található.

Extra száraz bőrűek számára is kínál megoldást a márka, mégpedig a Hidratáló Kézkrém extra száraz bőrre (urea és körömvirágolaj) névre hallgató terméke személyében. Ez egy rendkívül kellemes állagú, hatását gyorsan kifejtő krém, kifejezetten a nagyon száraz és igénybevett kéz ápolására. Egyszerre hidratál, puhít és regenerál, így valóban csodaszer a száraz bőr számára.

Érzékeny bőrűek részére a Zelka kézkrém argánolajjal elnevezésű termék a legideálisabb választás. Ugyanis argánolaj és shea vaj tartalmának köszönhetően nem csak hidratálja és puhítja a száraz kezeket, de nyugtatja is a bőrt.

Kifejezetten az idősebb korosztály számára fejlesztette ki a márka a Cell Concept Sejtmegújító Kézkrém 55+ nevű termékét, amelyeket elsősorban 55 éven felüliek részére ajánl. Bőrtípust tekintve mindenki számára ideális, akinek már a kezein a bőr öregedése fedezhető fel. C-vitamin, urea és homeostatine tartalmának és sejtmegújító hatásának köszönhetően hidratálja, puhítja a bőrt, valamint meggátolja annak öregedését.

A kezek sokat elárulnak az emberről, így amennyire csak lehetséges, érdemes megóvni és ápolni a bőrt. Télen kifejezetten ajánlott a kéz védelmére odafigyelni, hiszen erőteljesen ki van téve a hidegnek, szélnek és egyéb káros hatásoknak. Az ápolt körmök, egy szép manikűr mit sem ér, ha azokon a kezeken a bőr száraz és repedezett.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!