Mikor láttad utoljára? David Bowie lánya, Lexi már kész nő – FRISS FOTÓ

Mikor láttad utoljára? David Bowie lánya, Lexi már kész nő – FRISS FOTÓ

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

David és Iman lánya már 17 éves!

A világ talán még mindig nem tudta elfogadni, hogy David Bowie már nincs köztünk, ám az időt nem lehet megállítani. A 69 évesen elhunyt sztár kisebbik lánya, Alexandria Jones, vagy ahogyan mindenki hívja, Lexi már 17 éves, és lassan kész nő válik belőle.

David és a szupermodell Iman szerelmében nem sokan hittek, amikor a páros 1992. április 24-én összeházasodott, ám kapcsolatuk a sírig tartott, mindennek pecsétje pedig a közös lányuk, aki 2000. augusztus 15-én született.

Bár Lexi látszólag nem örökölte a brit zenész vonásait, vadócságban nála sincs hiány, hiszen a gyönyörű lány például már most orrpiercinget lövetett magának, és itt kell megjegyeznünk, hogy nagyon jól áll neki.

David Bowie-nak egyébként az előző házasságából már volt egy fia, Duncan, aki jelenleg 46 éves, filmrendezőként és producerként dolgozik, s fotóművész feleségével egy egyéves fiút nevelnek. Hogy Lexi is a művészvilágban képzeli-e el majd jövőjét, azt még nem tudni, ugyanis – a hozzá hasonló fiatalokkal ellentétben – a lány nagyon keveset oszt meg magáról a követővel a közösségi médiában, és ritkán szerepel a sajtóban. Pedig a modellszakmában nagyon sikeres lenne szerintünk.

Még több fotót Lexiről pedig itt találsz!

Galéria / 6 kép

El se hisszük: ez tényleg David Bowie és Iman 17 éves lánya?

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.