David Bowie

Kép
Sztárok

Szívbemarkoló! Ezért döntött úgy David Bowie felesége, hogy hűséges marad férjéhez a halála utána is

David Bowie özvegye, Iman a mai napig kitart férje mellett.

Kép
Stílus

Harminc év után először fordul elő: keresettebb a bakelit a CD-lemezeknél

Újra sikk bakelitlemezt gyűjteni.

Kép
Sztárok

Mint két tojás: Hugh Grant, Justin Timberlake és DiCaprio hasonmások a múltból

Jöjjön 25 híresség, akiknek előkerült az ikertestvére (vagy inkább szintén híres vagy civil hasonmása) a múltból. Nem viccelünk, nézzétek csak!

Kép
Badass

Twiggy 70 felett sem vesztett lendületéből

A stílusikon szemében és mosolyában még ugyanaz a hamisíthatatlan szépség látható. Ne bánd, hogy idősödsz!

Kép
Életmód

Gyönyörű genetikai hiba: sztárok felemás szemszínnel

Ijesztő neve van a jelenségnek, de általában semmi rosszat nem jelent a szem íriszében ez az elváltozás.

Kép
Sztárok

Mikor láttad utoljára? David Bowie lánya, Lexi már kész nő – FRISS FOTÓ

David és Iman lánya már 17 éves!

Kép
Stílus

Gyűjts te is élményeket! Íme a legstílusosabb fesztiválpillanatok

Divattörténeti szempontból is emlékezetes momentumokból válogattunk, hogy arra inspiráljunk, gyűjts magadnak te is felejthetetlen élményeket. Menj és érezd jól magad!

Kép
Stílus

Ciki vagy menő? - 12 férfisztár, aki sminkeli magát

David Bowie igazi stílusteremtő. Extravagáns megjelenése és a zenéje már életében a huszadik század egyik legemblematikusabb szereplőjévé tették. Az énekes gyakran sminkelte magát, és az is köztudott, hogy nagyon ügyesen bánt a sminkecsettel. Mind annyi minden másban, ebben is újítónak számított. De kik követték azóta a példáját? Szerinted ciki vagy menő, ha egy férfi sminkeli magát?

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #30 – Polgár Odett

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Instagramsztár kategóriában a jelöltek között van Polgár Odett is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #16 - Szilágyi Áron

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Stílusos férfi kategóriában a jelöltek között van olimpiai bajnok sportolónk, Szilágyi Áron is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #9 – Farkas Franciska

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Fiatal tehetség kategóriában a jelöltek között van Farkas Franciska színésznő is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

David Bowie inspirálta az új InStyle divatanyagát - FOTÓK

David Bowie művészete és stílusa volt a január-februári InStyle divatanyagának fő inspirációja, ezért szerkesztőségünk úgy döntött, hogy a napokban elhunyt ikon tiszteletére most az egész fotósorozatot közzétesszük online is.

Kép
InStyle TV

"Look up here, I'm in heaven" - Legjobb dalaival búcsúzunk David Bowie-tól

Egy ikon távozott ma éjjel: 69 éves korában elhunyt David Bowie. Az angol zenész, színész, zenei producer és zeneszerző öt évtizedet átívelő munkássága senkit sem hagy hidegen. Most szerkesztőségünk válogatott a legjobb dalok közül.

Kép
Stílus

Akiktől lenne mit tanulnunk: 16 cool híresség a múltból

Ha esetleg valaki azt gondolná, hogy a coolság 21. századi találmány...Íme hírességek fotói a múltból, amelyeket elnézegetve lenne mit tanulnunk ma is.

Kép
Sztárok

David Bowie a Louis Vuitton álarcosbálján

A Louis Vuitton tavaly indította el folytatásos reklámfilmsorozatát egy rejtélyes nő világ körüli utazásáról. A történet Párizsban, a Louvre-ban kezdődött, most pedig Velencében folytatódik. Arizona Muse topmodell éjszaka, egy hőlégballonon érkezik a városba, hogy részt vegyen egy álarcosbálon, ahol David Bowie oldalán köt ki.