Rá sem lehet ismerni a Sia klipjeiből ismert táncoslányra – FOTÓK

2017. augusztus 14.
Szerző: Kálmán Zsófi

A kis Meddie már 15 éves!

12 évesen fedezték fel, s már most világhírű Maddie Ziegler. A kislányt Sia a Dance Moms című műsorban pillantotta meg először, és annyira tehetségesnek tartotta, hogy azonnal felkérte, szerepeljen videóklipjében. Maddie – mint Sia fiatalabb alteregója – azonnal hatalmas sikert aratott, olyannyira, hogy azóta már ő is elmaradhatatlan része az énekesnő fellépéseinek.

A kislány mára hatalmas népszerűségre tett szert, 10 millió Instagram-követővel büszkélkedhet, a videókat pedig, amelyekben szerepel, világszerte eddig több mint egy milliárdnyi ember nézte meg. De más is történt az elmúlt években. Maddie idén már a 15. születésnapját fogja ünnepelni, és kezdi elhagyni kislányos vonásait. Sőt, mi már lassan fel sem ismerjük, kétszer is el kellett gondolkoznunk a Teen Choice Awardson készült képeket látva, hogy most akkor Maddie-t látjuk vagy sem.

Úgy tánik ha álcázásról van szó, Sia és Maddie verhetetlenek ebben. Mondjuk legalább nem zargatják őket annyit a paparazzik.

Olvasd el ezt is!
Sia felismerhetetlen az új frizurájával – FRISS FOTÓK

Őszintén, te elsőre felismerted?

Mi azt jósoljuk, hogy Maddie nevét nem csak elképesztő tánctudása miatt fogjuk még sokáig emlegetni, bár stílusa még kiforratlan, már most van benne valami izgalmas. Nézd meg, miben érkeztek mások tegnap este a Teen Choice Awards vörös szőnyegére, és egyből megérted, miről beszélünk!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
A Teen Choice Awards legjobb szettjei