Neki aztán nem kell félnie a paparazziktól! Sia felismerhetetlen az új frizurájával – FRISS FOTÓK

2017. július 21.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nem mintha eddig sokan felismerték volna!

Sia korunk egyik legtitokzatosabb sztárja. A 41 éves énekesnő hosszú évekig szerzett dalokat olyan nagy neveknek, mint Beyoncé, Flo Rida, Rihanna és Christina Aguilera, majd megelégelte, hogy mások aratják le helyette a babérokat és úgy döntött, ezentúl ő adja elő zseniális slágereit a színpadon.

Ez így is lett, Sia nevét azóta mindenki ismeri, ám az énekesnő továbbra sem vállalja az arcát, előadásainak mára már elmaradhatatlan része lett az egész arcát takaró paróka – és a 14 éves táncoslány, Maddie Zieglert, akit a Chandelier című dal klipjében ismerhetett meg a világ.

Pár hónapja pont ezért hatalmas visszhangot keltett, hogy a sztárt sikerült elcsípni a paparazziknak egy Los Angeles-i reptéren, s végre megláthattuk, hogy milyen gyönyörű nőt takar az ikonikus paróka.

Sia a magánéletét pont úgy szereti élni, mint bármelyikünk, teljesen átlagos, extravagáns stílusa kizárólag a színpadnak szól. Ám talán pont ezért nincs is körülötte akkor sztárkultusz, mint a hozzá hasonlóan nagy kaliberű neveknél, hiszen egyszerűen nem ismerik fel az emberek.

És akinek eddig ez mégis sikerült, mostantól telán nem fog, ugyanis március óta Sia szépen csendben még hajszínt is váltott a biztonság kedvéért.

Őszintén, te is elmennél a világhírű énekesnő mellett az utcán, ugye?


Hogy mit úszik meg ezzel Sia? Nézd meg a legviccesebb fotókat azokról a sztárokról, akik már besokalltak attól, hogy a paparazzik mindenhová követik őket!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Ilyen, amikor a sztároknak már elegük van az őket követő paparazzikból