5 fontos tudnivaló, ha tengerparti esküvőre vágysz

5 fontos tudnivaló, ha tengerparti esküvőre vágysz
Forrás: QATAR AIRWAYS

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Kevés romantikusabb helyszín létezik a boldogító igen kimondására, mint egy tengerpart, de bizony néhány speciális problémával is szembetalálhatod magad!

A cikk támogatója a Qatar Airways

Nem sok olyan nő létezik, aki akár csak egy percig is ne álmodozott volna tengerparti esküvőről, s ha te azon szerencsések közé tartozol, akinek megadatik ez az élmény, akkor mindenképp olvasd el a tanácsainkat!

Ceremónia és/vagy lakodalom

Nem mindegy, hogy magát a házasságkötést vagy a lakodalmat tervezed tengerparton tartani, esetleg mindkettőt. Ugyanis az esemény jellegétől és nagyságától függ, hogy milyen engedélyeket kell beszerezned, ezeket ellenőrizd jó előre a helyi önkormányzatnál! Ne felejts el annak is utánakérdezni, ha valamilyen különleges programot is tervezel, például mécseslampionok levegőbe eresztését vagy éppen tűzijátékot.

Elegancia vagy lazaság

Jó előre találd ki, hogy mennyire szeretnéd lazára venni a figurát és esetleg mezítláb kimondani a boldogító igent, majd takarókon piknikezni, vagy éppen egy elegáns hotel partján esküdnél hagyományos ruhában, aztán pedig előre megtervezett ülésrend mellett költenétek el a vacsorát. Ne felejtsd el ezt közölni a vendégeiddel is!

Időjárás

Tudd meg előre, mely hónapok a legalkalmasabbak időjárás szempontjából az eseményhez. Vannak olyan tengerpartok, ahol egész évben gondolkozhatsz, máshol csupán 2-3 hónap ideális, megint máshol pedig a hurrikán-szezonnal is számolnod kell, így legyen mindig B-terved. Nemcsak az eső lehet az ellenséged egy vízparti esküvőn, hanem az erős szél is, jó ötlet lehet olyan helyszínt választani, amely több lehetőséget is kínál az eskütételre, beleértve egy fedett helyet.

Ruha

Válassz minél könnyedebb anyagból készült, légies darabot, amelyben könnyedén tudsz mozogni, és a cipőd is legyen kényelmes, hiszen nehezített terepen kell majd lépdelned. Fontold meg a színes ruha lehetőségét is, remekül mutathat egy pink vagy kék darab a természetes környezetben. Fátyol tekintetében pedig jusson eszedbe, hogy a szél mozgatni fogja, minél egyszerűbbet választasz, annál jobban fog mutatni a képeken.

Hangosítás

Ne feledkezz meg arról, hogy a tengerpart hangos lehet a hullámoktól és a széltől. Gondoskodj arról, hogy legyen mikrofon és megfelelő hangosítás, hogy a vendégek hallják azt a boldogító igent!

Nem tudod, hol kéne kimondani a boldogító igent?
Akkor mindenképp nézz szét a QATAR AIRWAYS desztinációi között!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.