7 dolog, amit egy hosszú repülőútra vigyél magaddal

7 dolog, amit egy hosszú repülőútra vigyél magaddal
Forrás: QATAR AIRWAYS

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Így érezheted igazán jól magad a hosszú órák alatt!

A cikk támogatója a Qatar Airways

Hajlamosak vagyunk túlaggódni, ha sokórás repülőút választ el minket a kitűzött úticéltól, pedig néhány aprósággal sokkal kényelmesebbé tehető az utazást, így ezeket mindenképp csomagold a kézipoggyászodba!

Zajszűrő fejhallgató
Akár zenét szeretnél hallgatni, akár filmet nézni, elengedhetetlen, hogy minden külső zavaró tényezőt ki tudj zárni, legyen az babasírás, hangos beszélgetés vagy éppen egy hangosan köhögő utas. Ráadásul ez a leghatásosabb módszer arra is, hogy privát kis „buborékot” teremts magadnak.


Alakot változtató párna
Az U-alakú változatok is hasznosak, de még jobb ötlet egy babzsákszerű párna, amit kedvedre alakíthatsz ha éppen hátra- vagy az ablaknak dőlve szeretnél aludni.


Nagy mértetű sál
Nem árt, ha rendesen felvértezed magad a levegőben tapasztalható hűvössel szemben még akkor is, ha nyáron utazol. A takaró is jó ötlet, de egy óriási sál vagy poncsó talán még jobb, mert többféleképpen ki tudod használni, hiszen viselheted is.

Tudtad?


A világ egyik leghosszabb repülőjárata a QATAR AIRWAYS Doha–Auckland járata, amely odafele 16 óra 34 perces, visszafele pedig 17 ára 41 perces repülőutat jelent.

Olvasd el ezt is!

Olvasnivaló/néznivaló
A legjobb, ha mindkettővel felvértezed magad és számítasz arra, hogy a hosszú út alatt különböző szórakozási lehetőségekre lesz majd szükséged. Nem biztos ugyanis, hogy végig tudod aludni az utat. Vigyél magaddal többféle könyvet praktikus, kis helyet foglaló e-bookon és filmeket laptopon vagy táblagépen. Bár a QATAR AIRWAYS-nél erre is felkészültek, ott ugyanis 3000 csatornával várják az utasokat.


Füldugó
Ha szokott lenni problémád az alvással, akkor nagyon fontos kellék, hiszen sok ember zsúfolódik össze kis helyen, így óhatatlanul több hangnak is leszel kitéve.

Jó tudni!


A QATAR AIRWAYS járatain az utasok még az economy osztályon is kapnak takarót és kis tisztálkodási szettet, amiben van füldugó, szempárna és zokni is.


Szemmaszk
Ha éjszaka utazol, akkor is zavaróak lehetnek az utastérben lévő jelzőfények, de jól jöhet a szemmaszk később is, ha a szálláshelyeden a szoba esetleges nem kellően sötét.


Hordozható telefontöltő, külső akkumulátor
Egy hosszú út és/vagy hosszabb átszállási idő alatt szükséged lesz a telefonodra, ami lemerülhet, még ha repülő üzemmódban használod is az idő nagy részében. Gondoskodj egy praktikus, kis helyen elférő külső akkumulátorról – és ne felejtsd el előre feltölteni!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!