#akarom: Látványos táska

Forrás: Europress
2016. november 15.
Szerző: V. Zsófi

Hagyd az unalmas darabokat, szerezz be inkább egy izgis táskát ebben a szezonban!

Dühítő, de még 2016-ban is rengeteg tévképzet él az emberekben divattal és stílussal kapcsolatban. Az egyik ilyen az, hogy feltétlen unalmas táska kell a mindennapokra, hiszen az megy mindenhez. Ide tartozik még az is, hogy feketének vagy bézsnek kell lennie. Pedig egy jelentéktelen darab mindenek felett jelentéktelenül mutat a legtöbb szetthez mintsem passzol hozzá. Persze nem kell feltétlen rikító színekben pompáznia, bár, ha illik a ruhatáradhoz, az is klassz lehet!

forrás: Europress

Inkább olyasmire gondolunk, ami hasonló színű, de más típusú vagy mintájú (mű)bőröket kombinál, vagy van rajta egy izgalmas részlet, meglepő színfolt. Tarts egy gyors mustrát a szekrényed előtt és mérd fel milyen árnyalatokat hordasz a leggyakrabban, milyen színűek a kabátjaid. Ha a válasz semleges színek, fekete, pasztell, vagy éppen az őszi faleveleket idéző árnyalatok, akkor neked írtuk ezt a cikket.

forrás: Europress

Ruházz be például egy ilyen krokodilmintás, sárga szegélyes darabra, ami játékos és merész, miközben a legtöbb szetthez passzol!

Deichmann, 6990 Ft
Olvasd el ezt is!
Óriási visszatérő: így viseld sikkesen az övtáskát

Neked miylen táskák tetszenek?