Óriási visszatérő: így viseld sikkesen az övtáskát

Forrás: Europress
2016. október 17.
Szerző: V. Zsófi

A sokáig gúnyolt kiegészítő megújult és szuperstílusos.

A kilencvenes években nagyon menőnek gondoltuk, aztán kicikiztük apukánkat, aki tovább hordta, most pedig visszaköveteljük az övtáskát. Egyre biztosabb, hogy a körülbelül két éve kezdődő lassú visszaszivárgása nem holmi trend-szeszély, ami gyorsan el is múlik. Sőt, a jövő nyári kollekciókat bemutató divathét kifutója is tele volt vele.

Olvasd el ezt is!
Sarah Jessica Parker szerint újra divat az övtáska

No tehát, ha megbarátkoztunk a gondolattal, már csak annyi van hátra, hogy kicsit frissítsünk a viseletén. Először is a legjobb, ha (mű)bőrből készül, és inkább klasszikus formájú, semmint sportos (bár erre is hozunk néhány stílusos példát a galériában). Másodszor, nem a csípőről szinte lecsúszva viseljük, hanem inkább a derékon vagy a felsőtesten keresztbe vetve. A derékhangsúlyozástól még plusz funkciót is kap, nőiesebbé teszi az alakot, használhatjuk egy kabát, köntös vagy poncsó összefogására is. De arra is, hogy izgalmasabbá tegyünk egy egyszerű szettet, vagy szabadabban tudjunk táncolni egy buliban.

A táska mérete lehet egészen aprócska, hogy csak a rúzsod fér el benne, vagy akkora, hogy egyáltalán ne kelljen táskát viselned, ráadásul olyan elegáns változatok is léteznek, hogy éjszakára is nyugodtan bevetheted!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Óriási visszatérő: így viseld sikkesen az övtáskát

Te bevállalnád?