A koránkelés tanulható! - Íme 6 kipróbált módszer

A koránkelés tanulható! - Íme 6 kipróbált módszer
Forrás: GettyImages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Be kell vallanunk, hogy mi is nagyon nehezen kelünk ki reggelenként az ágyból. Ezért kipróbáltunk néhány egyszerű trükköt, amivel sokkal elviselhetőbb a koránkelés! Ez mostmár hivatalos!

1. Új gondolatok a reggelekről

Adj új értelmet a reggeleknek, és lásd meg a koránkelés szépségét. Aki sokáig dolgozik, annak az alvás a legnagyobb örömforrás az életében, de gondolj bele, mennyi minden mással is feltöltődhetsz a szundi nyomogatása helyett. Mit tennél, ha mindig lenne plusz két órád? Talán sétálnál egyet, elmennél edzeni, vennél egy lazító fürdőt és csinálnál magadnak egy álomreggelit. Bármi is legyen a válaszod, a koránkelés ezt megadhatja neked!

2. Kell egy tracklist

A zene az egyik legjobb segítség, ha élvezetesebbé és gyorsabbá szeretnéd tenni az ébredést. Készíts magadnak lejátszási listát! Kezd valami megnyugtató, lassú dallal - majd jöhetnek az igazán pörgős számok. Reggel egyedül táncolni a lakásban? Simán! És a másik pozitívum, hogy egy idő után az órát sem kell figyelned, mert pontosan tudni fogod, hogy melyik számnál kell lelépned a lakásból.

3. Ágyazz be

Adj magadnak feladatokat reggel, például azt, hogy rendezett hálószobával hagyod magad mögött a lakást. Anyukánk mindig beágyazott gyerekkorunkban, de mi valamiért elhagytuk ezt a szokást az évek múlásával.

4. Nyiss a világ felé

Húzd el a sötétítőt, és nyisd ki az ablakot - hagyd, hogy a friss levegő és a napfény szétáradjon a hálószobádban. A természetes fény (még a szürke, borús napokon is) és az utca hangjai lassan visszahoznak az álmok világából a valóságba. Főleg ha szép idő van odakint, hiszen egy napsütéses reggelen vétek ágyban maradni.

5. Frissítő torna

A nyújtás egy szuper módja annak, hogy aktivizáld tested véráramlását. Sokan esküsznek például a reggeli jógára vagy pilatesre. Ha csak pár egyszerű gyakorlatra van időd, akkor is biztosan jobban fogod magad érezni. Persze tudunk ajánlani egy másfajta reggeli tornát is, ha nem egyedül ébredsz az ágyban...

6. Luxus reggelek

Már az első egy órádnak is jól kell sikerülnie, ha pozitív mérleggel szeretnéd zárni a napot, amit rohanással tuti nem fogsz megalapozni. Reggel is ugyan olyan fontos az "én-idő". Az ébredés utáni lépéseid váljanak rutinszerűvé, merülj el valamiben, ami boldoggá tesz. Ha ezt elkezded, másként fogsz tekinteni még a hétfőkre is, hiszen minden napod úgy fog indulni, ahogy te szeretnéd, és alig várod majd, hogy felébredj!

És ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

4 tévhit a reggelivel kapcsolatban, amit ideje elfelejtened

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.