5 ok, amiért érdemes benézned az Ilcsi Szépségmanufaktúrába

5 ok, amiért érdemes benézned az Ilcsi Szépségmanufaktúrába

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Ilcsi kozmetikumokat bizonyára sokan ismeritek, valószínűleg nem szorulnak bemutatásra. Új üzletükben, az Attila úton nyílt Ilcsi Szépségmanufaktúrában jártam. Szépségszerkesztőnk, Schuster Lili írása.


1. Márkaüzlet és szalon - kettő az egyben


Kép

Ugyan sok felől sokat hallottam már a márkáról, a termékektől mindig kicsit távolabb tartott az a tény, hogy kizárólag csak kozmetikusoktól lehet őket megvásárolni. Itt, az Attila úti referencia szalonban tulajdonképpen egy márkaüzlet és egy szalon üzemel egyben, ezért ha csak az utcáról esel be, akkor is van rá lehetőséged, hogy a termékek között válogass. A csodás enteriőrben kitüntetett helyet kaptak az ottoni használatra készült termékek, teljes nyugalomban ismerkedhetsz velük, és ha esetleg szakmai segítségre van szükséged, a szuperkedves személyzettől azt is bármikor megkapod.



2. Ez a szalon...ez egy álom


Kép

Személy szerint nagyon szeretem azokat a helyeket, amelyeknek jól definiálható stílusa van. Amelyek egyediek, megmozgatják a fantáziám és inspirálnak. Még akkor is, ha egy szépségszalonról beszélünk. Nos, ez a hely pont ilyen. Ahogy beteszed a lábad, érzed, hogy jó helyen vagy. Az enteriőr teljesen egyedülálló a fővárosban található szépségszalonok között. Jó ízléssel berendezett, izgalmas terekkel kialakított, tágas, modern szalon, ami egészen más megvilágításba helyezte számomra a márkát.



3. A szervíz profi


Kép

Bármilyen kezelésre is érkezel először, az első mindig az lesz, hogy egy személyes profilt kitölt veled a kozmetikus. Megvizsgálja a bőröd, és az alapvető szépségápolási rutinoddal, étkezési szokásaiddal kapcsolatos kérdéseket tesz fel. Ne lepődj meg, azt is tudni akarják majd, hogy milyen gyógyszerket szedsz, hogy van-e bármilyen allergiád, hogy mennyit mozogsz átlagosan, vagy hogy rendben van-e a menstruációd. Mindezt azért, hogy a kezelésed valóban személyre szabott legyen, és hogy a kozmetikus megtalálja a bőröd számára legmegfelelőbb termékeket. Ezeket az adatokat természetesen rögzítik, hogy a következő alkalommal is a személyes profilodnak megfelelő kezelést kapd.



4. Otthoni program


Kép

A kozmetikus mesterek a segítségedre lesznek abban is, hogy összeállítsátok a bőröd igényeinek megfelelő otthoni programot. A rendszeres professzionális kezelés elengedhetetlen, de igazi eredményeket csak úgy érhetsz el, ha a hétköznapokban “jól tartod” magad. A kezelés végén persze te döntöd el, hogy haza is viszel-e a kencékből, és ha igen, mennyit szeretnél elkölteni a kasszánál. Nincs tukmálás, vagy kötelező vásárlási összeg, minden rád van bízva.



5. Fodrászat és manikűr-pedikűr szalon is egyben


Kép

Ez itt nemcsak egy kozmetika, hanem fodrászat és manikűr-pedikűr is szalon egyben. Méghozzá nem is akármilyen! A fodrászatról például érdemes megjegyezni, hogy ápoláshoz és formázáshoz egyaránt a zseniális Kevin Murphy termékeket használják, amelyek esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Kivétel nélkül mindegyik szulfát- és parabénmentes.



+1: Egy egyszerű táblázat kitöltésével bármelyik szolgáltatásra online is bejelentkezhetsz a szepsegmanufaktura.hu weboldalon.


Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!