Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Magyar termék

Kép
Promóciók

A hazai mindig nyerő - Még nem késő bekapcsolódni a PENNY és a Magyar Termék nyereményjátékába

Különleges nyereményjáték részese lehet, aki részt vesz a május 10-éig tartó „A hazai mindig nyerő!” akcióban. A PENNY és a Magyar Termék (MT) egy évtizede kötött stratégiai együttműködési megállapodást a hazai termékek népszerűsítésére, a fogyasztók tájékoztatására. Kazatsay Esztert, a PENNY kommunikációs vezetőjét és Benedek Esztert, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetőjét kérdeztük.

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait: Top 10 fürdőruha, amit magabiztosan viselhetsz

Légy magas vagy alacsony, karcsú vagy gömbölyded, visszafogott vagy bátor – mai válogatásunkban te is megtalálhatod a tökéletes darabot.

Kép
Vegyélhazait

#vegyélhazait: Lakatos Márk 10+1 kedvence

Az egész InStyle szívügye a hazai márkák támogatása, ezúttal a kreatívigazgató, Márk ajánl pár fantasztikus terméket.

Kép
Vegyélhazait

#vegyélhazait: 15 különleges lakberendezési termék, amivel feldobhatod az otthonod

A #vegyélhazait csoportban órákig böngészhetsz a szebbnél szebb dekorációs termékek között, most mutatunk néhányat ízelítőként.

Kép
Szépség

Magyar szépség - A legjobb hazai termékek, amiket beszerezhetsz magadnak

Nem kell messzire mennünk a szépségért. Természeti kincseinkből készült szépítőszereink, hazai szakembereink messze földön híresek. Lássuk a krémek krémjét, a magyarok közül is a legjobbakat. Szépségszerkesztőnk, Schuster Lili megosztja velünk 10+1 kedvencét!

Kép
Szépség

5 ok, amiért érdemes benézned az Ilcsi Szépségmanufaktúrába

Az Ilcsi kozmetikumokat bizonyára sokan ismeritek, valószínűleg nem szorulnak bemutatásra. Új üzletükben, az Attila úton nyílt Ilcsi Szépségmanufaktúrában jártam. Szépségszerkesztőnk, Schuster Lili írása.