Egyszerűen tökéletes: Zendaya talpig pinkben ragyogott a párizsi divathéten

Egyszerűen tökéletes: Zendaya talpig pinkben ragyogott a párizsi divathéten
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Lehet szó bármilyen trendről, Zendaya egész egyszerűen nem tud hibázni!

Zendaya 2020 óta a Valentino egyik arcaként népszerűsíti az olasz divatház kollekcióit, legutóbbi közös kampányuk pedig alig pár hete startolt el, így ezek után szinte már várható volt, hogy a párizsi divathétre időzített bemutatóról ő sem hiányozhat.

A 25 éves színésznőnek messze nem kell bemutatni a vörös szőnyeget, híresen jó kapcsolatuknak megannyi emlékezetes pillanatot köszönhetünk az elmúlt évekből és ettől a jól bevált formulától nemcsak a filmpremiereken, de a divathéten se szeretne túlontúl távol maradni.

Zendaya tegnap este stílszerűen talpig Valentinoban hozta a nagy múltú olasz divatház új kollekciójának hamisítatlan rózsaszín hangulatát, miközben szinte egybeolvadt a fotófalként szolgáló díszlettel. Virágos rátétekkel tarkított, hímzett, neonrózsaszín nadrágkosztümjét, természetesen egy hasonló árnyalatban pompázó blúzzal és platform cipővel párosította úgy, hogy az összkép egy pillanatra sem hozta azt a Barbie-hatást, amit sokan kerülnek ezen szín túlhalmozása esetében.

Kép
forrás: Getty Images

2022-ben a zöld mellett kétségtelenül a rózsaszín és annak számos színvariánsa lesz majd a legnépszerűbb befutó, melynek első, télikabátba álmodott ötleteit már Jennifer Lopez és Rihanna is bevetette idén és amihez már most számos szuper darabra akadhatsz te is a boltok polcain. Így ha valami különleges színben gondolkodtál volna, akkor láthatod, hogy ez egy szuper opció, ami garantáltan látványosság varázsolja a legegyszerűbb szabású ruhadarabokat is!


És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Sztárok stílusevolúciója: Zendaya

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.