Valentin-napi ajánló: Zseniális programokkal várja a szerelmeseket a jövő héten a W Budapest

Valentin-napi ajánló: Zseniális programokkal várja a szerelmeseket a jövő héten a W Budapest
Forrás: W Budapest

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Idén februárban szerelembe öltözik a W Budapest, hogy hét éjszakán át tartó kalandra hívja a párokat Valentin-nap alkalmából!

A ’Love Notes’ by W programsorozat a szerelmet ünnepli, és túlmutatva Valentin-nap estéjén, egy egész héten keresztül várja vendégeit gyengéd meglepetésekkel, kifinomult élményekkel és a W márkára jellemző különlegesen megidézett pillanatokkal. Az ünnepi hét során minden nappal egy újabb szerelmeslevél tárul fel, magában hordozva egy felejthetetlen emlék ígéretét. De ez még nem minden, ez a Valentin-hét számtalan csodás lehetőséget kínál a látogatóknak.

Kép
forrás: W Budapest

Különleges ajánlatok

Például, február 12-e és 18-a között speciális csomagajánlat várja a vendégeket. A W Budapest 151 szobájának és lakosztályának mindegyikében egyedi szerelmeslevél és meglepetés köszönti a párokat, megadva ezzel a romantikus alaphangot a gondtalan kikapcsolódáshoz.

Kép
forrás: W Budapest

Unatkozni biztosan nem fogsz

Nem csak a kivett szobában élvezhetitek a hotel nyújtotta különlegességeket. A tematikus hét kiemelt eseménye a február 14-én, Valentin-nap estéjén megrendezésre kerülő Love Notes Gala, mely során a Nightingale by Beefbar a szerelmesek búvóhelyévé alakul. A felfedezésre váró részletek, a 28 Goats formáció exkluzív koncertje, és a hívogató kulináris kalandok kivételes élményt tartogatnak.

Kép
forrás: W Budapest

Add át magad a kényeztetésnek

A város lüktetése elől visszavonulni vágyó vendégeinek a hotelben található AWAY Spa garantál kényeztetést, ahol a rejtett ajtók, titkos terekbe vezetnek, míg a tükrök és víz románca a harmónia érzetét hozza el. Mi másra lenne szükséged?

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!