Katalin és Vilmos végre megtehették, amire már régóta vártak

Katalin és Vilmos végre megtehették, amire már régóta vártak
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ez a nap is eljött!

Azt kijelenthetjük, hogy az elmúlt időszakban szinte minden királyi családos hír Meghan és Harry életéhez kapcsolódott, hiszen amióta lemondtak a királyi kötelezettségeikről, minden egyes napra jut egy újabb botrány.

Most viszont kivételesen nem Meghanékről vagy valamilyen botrányról van szó, csupán egy igazi családi programról, ami már régen nem volt a királyi család életében. Katalin és Vilmos ugyanis gyermekeikkel sok idő után végre meglátogatták a királynőt, hogy minőségi időt töltsön együtt a család. Erzsébet ugyanis épp a balmorali kastélyban van Skóciában, ahova először utazott el egyedül, mióta áprilisban elhunyt Fülöp herceg.

Katalin és Vilmos ezért úgy döntöttek, hogy ők is csatlakoznak Erzsébethez, és amellett, hogy végre sok időt tölhettek együtt a királynővel, rengeteg kikapcsolódást is beiktattak a nyaralásba. A Vanity Fair információi szerint a cambridge-i herceg és hercegné sokat horgásztak, bicikliztek, lovagoltak és sétáltak a gyönyörű skót vidéken, amit nem csak ők, de három gyermekük, György, Lajos és Sarolta is nagyon élveztek.

Vilmos nagyon sok időt töltött ezen a helyen gyerekkorában, ezért különösen fontos számára, hogy a gyermekei is megtapasztalják ezeket a különleges élményeket, amiket a balmorali kastély és a körülötte lévő elképesztően mesés terület nyújt.”

- Vanity Fair

Az biztos, hogy a királynőnek nagyon jót tett, hogy sok időt tölthetett a családjával mindenféle botránytól és rossz hírtől mentesen.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

4 trend, amit Katalin hercegné többé már nem visel, de felváltotta valami mással

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok