Victoria Beckham smink nélküli videója egészen sokkoló! A sztár gyönyörűbb így, mint gondolnád

Victoria Beckham smink nélküli videója egészen sokkoló! A sztár gyönyörűbb így, mint gondolnád
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Victoria Beckham csupán kétféle arcápolóterméket használ reggelente, de ez is bőven elég ahhoz, hogy mindig 20 évvel fiatalabbnak tűnjön a valódi koránál.

Victoria Beckham volt a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szupersztárja, a Spice Girls lánycsapat Posh Spice becenevű, dögös énekesnője. A sztár a banda feloszlása után sem tűnt el a süllyesztőben, 2001 után szólóban énekelt, 2008-ban pedig megalapította luxus divatmárkáját, majd 2011-ben egy újabbat, amely elérhetőbb áron kínál divatos termékeket. Victoria Beckham a világ egyik legstílusosabb, legdivatosabb nője, ezt nem csupán a rajongói, hanem a szakma legjobbjai is így gondolják. A tehetséges, csinos divatikon ma már 49 éves, 1999 óta David Beckham házastársa, akitől négy gyermeke született, három fiú és egy kislány.
És van itt még valami! Victoria Beckham a szépségápolás terén is otthonosan mozog, ennek köszönheti, hogy ránézésre bizony senki nem tudná megmondani a korát, az arcbőre elképesztően üde és fiatalos.

Koppintsd le Victoria Beckham reggeli arcrutinját!

Victoria január első napjaiban azt mutatta meg Instagramon egy videóban a követőinek, hogy néz ki a reggeli bőrápolási rutinja, mindezt pedig azért tette, mert a beauty márkája – ugyanis az is van neki –, a Victoria Beckham Beauty jelenleg együtt dolgozik az Augustinus BADER-rel.
„New York-ban vagyok, éppen most mostam meg az arcom. Nincs rajtam smink, azt fogom megmutatni, mit csinálok minden reggel” – kezdte Victoria, aki a videón fehér köntösben, törülközőbe csavart hajjal, ragyogó, bababőrrel látható.

A felvétel alapján a sztár bőrápolási rutinja nem túl bonyolult, csupán két terméket használ, az első a saját márkájának sejtmegújító széruma, ebből bőségesen használ, ha pedig beszívódott, szintén a saját márkájának sejtfiatalító nappali hidratálójával masszírozza be az arcát. Victoria Beckham hozzátette, a nyári hónapokban az arckrém arany változatát használja, amelyet arany pigmentekkel dobtak fel, hogy még szebb legyen általa a napbarnított arcbőr. A sztáranyuka nem használ semmilyen eszközt a krémekhez, az ujjaival masszírozza be őket, a szérumot például nagyon nagy gonddal viszi fel a szemkörnyéki bőrre és a szem alatti területre.
„Egészen komoly különbséget látok a szem környéki ráncaimon, amióta a szérumot és a hidratálót is minden reggel használom” – majd hozzátette, szeret erősebb masszírozó mozdulatokat végezni a bőrén, mert ezzel elkerülheti, hogy az arca puffadt maradjon, különösen akkor, ha előző este egy kicsit több bort ivott a kelleténél.

Most pedig íme még 9 szépséges híresség, aki gyönyörű smink nélkül!

Galéria / 9 kép

9 szépséges híresség, aki gyönyörű smink nélkül

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!