Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Victoria Beckham cuki gyerekkori képet posztolt húga társaságában - FOTÓ

Victoria Beckham cuki gyerekkori képet posztolt húga társaságában - FOTÓ
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismét egy intim, családi pillanatba engedett betekintést a világhírű tervező.

Victoria Beckham miközben sorban és lelkesen mutatja be a szezon- és kollekciójának legjobb darabjait pár stílustippel megfűszerezve, addig egyre inkább enged betekintést magánéletébe is.

Victoria mindig jól bánt a nyilvánosság adta lehetőségekkel, és bár Daviddel közös gyermekeik a kamerák előtt nőttek fel, ettől függetlenül sikerült megtartaniuk maguknak egy olyan privát szférát, ahova már nem szívesen és nem is sűrűn engedik be akár egy poszt erejéig sem a közönséget. Éppen ezért minden ilyen általuk világhálóra bocsátott családi, intim pillanat aranyat ér, ahogy ez a legutóbbi közös tesós szelfi is, amin Victoria mosolyog húga, Louise társaságában, akinek hétvégén ünnepelték családi körben születésnapját.

És egy édes gyerekkori képet is megosztott kettejükről Instagram sztorijában. A lányok között egyébként két év a korkülönbség és Victorianak a húga mellett van egy öccse is, Christian, akiről annyit tudni, hogy 42 éves és 4 gyermek büszke és boldog apukája.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Hírességek kevésbé ismert testvérei

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.