Victoria Beckham bemutatja: Íme a tökéletes ruha, ha esküvőre vagy hivatalos

Victoria Beckham bemutatja: Íme a tökéletes ruha, ha esküvőre vagy hivatalos
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Victoria Beckham az esküvői vendégek számára is szolgál némi divatihletettel!

Victoria Beckham a minap épp 23. házassági évfordulóját ünneplete férjével, Daviddel Velencében. Tette mindezt egyébként egy lenyűgöző ruhában, amely egyben csodálatos inspiráció lehet számodra, ha épp esküvőre hivatalos. Hogy miért? Mert ez a tökéletes szín, amit választhatsz!

Az évforduló alkalmából ugyanus Victoria Beckhamnek egy elegáns pasztellsárga ruhára esett a választása, egy hasonlót pedig tuti, hogy te is imádnál egy eksüvőre, ugyanis nincs ennél nyáriasabb választás, nem túl a sötét és a túl világos, jól variálható, szóval nem az a darab, amit az ember lánya egyszer vesz fel az életében, majd a gardrób mélyére suvasztja.

Az egykori Spice Girl egyébként kis kézitáskával, lapos, fehér bőrszandállal és fekete napszemüveggel kombinálta a ruhát. Esküvői vendégként épp annyi menőség és elegancia van ebben a szettben, amenyre mind vágyunk!

Most pedig lássuk a kínálatot, hoztunk neked már szuper pasztellsárga darabot!

Galéria / 6 kép

Új galéria (2022. 07. 12)

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok